Reklama
Reklama
 České celebrity 

Tamara Klusová prozradila, jaké šílenosti provázely její třetí těhotenství

18. června 2019 07:19
V čem všem má žena populárního zpěváka Tomáše Kluse doma poslední slovo a jak to bylo s volbou netradičních jmen pro jejich děti, se svěřila Tamara Klusová moderátorce Adéle Elbel. Trojnásobní rodiče vybrali svým potomkům jména Josefína, Alfréd a Jenovéfa. Největší rozruch přitom vyvolala jejich poslední dcera Jenovéfa zejména tím, jak brzy po starším bratrovi byla počata.

Byla to vždy Tamara, která dala svou větou „buď teď, nebo nikdy“ podnět k tomu, aby do rodinného klanu Klusových přibyl nový člen. „Jméno pro Josefínu vybral Tomáš, já jsem hned souhlasila. Oběma se nám moc líbilo. U Alfréda jsem rozhodla já. Krátce po mém návratu z Dominikánské republiky, kde jsem byla bez Tomáše, jsem cítila, že budu těhotná. Naše přivítání po tak dlouhé době bylo velmi intenzivní a za měsíc jsem zjistila, že čekáme dítě. Nedlouho po tomto zjištění se mi zdál sen o chlapci, který mi řekl „to jsem já, Alfréd, mami“. To jsem pak hned věděla, že budeme mít syna Alfréda. A Tomáš souhlasil,“ prozradila v pořadu Noční směna s Adélou na internetové televizi Mall.tv

Když bylo Alfrédovi pouhých pět měsíců, uslyšel Tomáš ke svému překvapení Tamařinu výzvu „buď teď, nebo nikdy“ znovu. „Bylo to spíš takové vzbouření hormonů, další dítě jsem si v tu chvíli vůbec neuměla představit,“ přiznává zpětně Tamara. Ale osud tomu tak chtěl a na cestě byla Jenovéfa. „Asi měsíc po téhle story jsem byla s dětmi a psy na procházce a cítila jsem se zvláštně, tak jsem si řekla, že si radši koupím těhotenský test, abych věděla, že těhotná nejsem. Přišlo mi divný kupovat si ho s malým Alfrédem, kterého jsem měla v šátku, tak jsem v lékárně vytáhla telefon a dělala jsem, že mluvím s kamarádkou, které jsem test pořizovala. Byla to velká show, zavzpomínala pobaveně manželka známého písničkáře.

„Test byl samozřejmě hned pozitivní, což mě dost vyděsilo, běžela jsem za Tomášem, který vyspával kocovinu, a nahlas jsem křičela, co budeme dělat a že musí okamžitě zrušit hypotéku na byt, že musíme do domu. Byla to šílená chvíle,“ netajila se svým zděšením Klusová v dvanáctihodinové show Adély Elbel. „Tomáš měl radost, ten počáteční děs za chvíli vyprchal a začali jsme se na Jenovéfu moc těšit. Vybrat jméno pro ni, bylo nejtěžší. Přišla jsem s ním já a Tomáš dost koukal, ale dobře jsme udělali,“ uzavírá trojnásobná maminka Tamara.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová