Reklama
Reklama
 České celebrity 

Andrea Bezděková připravuje příští světovou modelku

13. června 2019 12:53
Modelingová soutěž PURE MODEL 2019 zná tváře, které budou na podzim usilovat, v rámci finálového galavečera, o přízeň světových modelingových agentů a kontrakt za více jak milion korun. Ambasadorkou soutěže je Andrea Bezděková, která tak připraví a vybere další mladou tvář pro světový modeling.

Jako ambasadorka soutěže provádím soutěžící modelingovou soutěží od začátku až do konce. Jezdila jsem na castingy a byla jsem součástí týmu, který rozhodoval o postupu soutěžících. Nyní se s nimi budu účastnit workshopů a příprav na finále,“ uvádí modelka, která cesty do zahraničí omezila a nyní pracuje převážně v České republice.

Cílem soutěže je objevení nových zajímavých tváří, které mají šanci uspět ve světovém modelingu. Lonští vítězové soutěže Anna Brodecká a Oliver Průcha už pár měsíců po finále na poli světového modelingu bodují, stejně tak někteří z finalistů. Bára Fialová před pár dny patřila mezi tváře módní přehlídky Gucci Cruise 2020 v Říme, čímž se zařadila v modelingu opět o něco výš. Hned po přehlídce o ni projevily zájem některé mutace módního magazínu Vogue, a i další světové módní značky. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová