Reklama
Reklama
 České celebrity 

Simona Krainová stráví léto v Portugalsku

11. června 2019 07:14
Modelka Simona Krainová už ví, kde stráví část léta se svou rodinou. Pro letošní léto si vybrala jižní Portugalsko. Simona zvolila pro svoji rodinu síť hotelů Martinhal Sagres v Portugalsku. Tyto hotely totiž patří mezi luxusní a hlavní výhodou je, že jsou dokonale přizpůsobeny rodinám s dětmi.

"Je to skvělý tip pro ty, kdo chtějí cestovat po světě s dětmi, a tento koncept jsme si chtěli vyzkoušet, protože mají speciální program pro děti, od hlídání, dětských koutků, pyžamových parties, až po hromadu popcornu." prozradila Simona.

Pětihvězdičkový Martinhal Sagres se nachází 3 km od historického rybářského přístavu Sagres v regionu Algarve. Nabízí výhled na pláž, butikové pokoje a vily se soukromým balkonem a terasou. Rezort má celkem 5 bazénů. Hlavní bazén je obklopený stylovou dřevěnou terasou. Má výhled na Beach Club Garden a vlastní bar. Hosté v hotelu Martinhal Sagres si mohou zahrát tenis na tenisových kurtech s umělou trávou. V hotelu Martinhal nechybí ani různé dětské aktivity pro každý věk. Vnitřní aktivity zahrnují herní konzole Wii, Playstation a internet. K venkovním aktivitám patří lekce surfování, paddle tenis i fotbal. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová