Reklama
Reklama
 České celebrity 

Tamara Klusová promluvila o nevěře svého manžela

11. listopadu 2018 17:08
Manželka Tomáše Kluse Tamara v show Jana Krause vysvětlila, jak to vlastně bylo s veřejně přiznanou nevěrou slavného zpěváka. A nejen samotného moderátora překvapila tvrzením, že vlastně o nic moc nešlo.

„Ta nevěra je stará věc, ale to Tomášovo prohlášení vzniklo ve spojitosti s nějakou jeho pravdou o něm samotném, ovšem bulvár z toho vyzobnul jen to jedno slůvko," vysvětlovala Klusová. „Myslím si, že obzvláště dnes, kdy se svět na sociálních sítích zdá být takový dokonalý, je důležité ukazovat realitu tak, jak je, a Tomášovi chodilo mnoho zpráv od jiných žen, které mu psaly, proč je jejich muži nemilují tak jako on mě, proč nežijou tak krásný život jako my..."

Klusová si myslí, že jejich život je opravdu krásný a šťastný, ale také nikoli bez mráčku. „Já jsem teda trochu nesvéprávná, protože pořád frčím na nějakých hormonech. Poslední dobou jsem pořád buď těhotná, nebo kojím, takže nejsem v rovině toho normálně uvažujícího člověka," řekla Klusová a popsala, jak to u nich doma chodí. „Já v noci nespím, protože kojím třeba desetkrát za noc. Tím to začíná. Takže v každé té noční zastávce se modlím, aby to ráno nastalo co nejpozději. A ráno pak začíná panem Alfrédem, který se okamžitě zvedne z postele a řekne: kakao, snídaně, potřebuju, dolů, jdeme. On nás takhle všechny organizuje a budí, abychom šli plnit jeho potřeby. Tím taky vzbudí všechny ostatní děti, které se k němu okamžitě přidají, a ze mě se stane taková servírka. Tomáš je tou dobou buď na turné, anebo je se mnou a je úžasný, protože mi moc pomáhá. Pak děti obléknu a naložím do auta a odvezu je za každého počasí do lesní školky. Ta je opravdu v lese, takže jdeme přes pole do lesa, do takové jurty, kde odevzdám nejstarší Josefínu, zbývající dvě děti zase odvezu domů a vařím oběd. A nastává boj s časem a s tím, že každé dítě potřebuje trochu jinak spát." 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová