Reklama
Reklama
 České celebrity 

Loví Šteflíčková v nových vodách?

05. listopadu 2018 19:24
Už nějakou dobu se spekuluje o tom, že Česká Miss Lea Šteflíčková nemá zrovna ideální vztah. Dokonce se prý měla se svým partnerem rozejít. Těžko říct, co je na tom pravdy, v rámci Fast Days si však velmi rozuměla s čerstvým držitelem titulu Formule 4 Lirimem Zendelim.

Německý pilot si akci vybral jako jedinou v České republice. „Slyšel jsem, že se tam setkávají zajímaví lidé a že je na co koukat, takže jsem nabídku k účasti rád přijal. Jsem překvapený, jaká je to mega akce,“ usmíval se rodák z Bochumi, který má namířeno do formule 1. A jak je vidět, minimálně jedno setkání pro něj opravdu zajímavé bylo. Zcela náhodou totiž hodně času trávil s úřadující Českou Miss Leou Šteflíčkovou. Dokonce spolu přijeli do Jihlavy Hyundayem Kona, které Lea v soutěží krásy vyhrála. Lea sice má partnera, ale podle některých jejich známých to není zrovna dokonalá souhra. Mladý závodník by tak mohl být hodně zajímavou partií. „Pořád si něco švitořili. Nevím, o čem se bavili, ale evidentně je to bavilo,“ potvrdil nám jeden z hostů akce.

Stejně jako mnoho dalších byl pak svědkem toho, jak Lea s Lirimem odjela autem i zpět do Prahy. Nikdo neví kam, prostě se vytratili. „Byla to normální ukázka jízdy. Kdy má člověk šanci svést se s někým, kdo řídí formuli? Nic víc v tom nehledejte, mám vztah a jsem šťastná. Nikoho nehledám, teď se připravuji na finále Miss Universe a plně se tomu věnuji,“ vysvětlovala Šteflíčková. Věříme jí? Možná ano, možná ne. V každém případě takových prohlášení už jsme slyšeli opravdu hodně.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová