Reklama
Reklama
 České celebrity 

Renčova manželka se vrátila po porodu do práce

30. října 2018 16:14
V seriálu Krejzovi se to hemží jednou epizodní rolí za druhou. Teď přišla řada i na Marii Renčovou jako Haničku, která okouzlí Honzu Révaie coby Michala Hlaváče. Ta se do majitele rádia hodně zakouká, až to bude pěkně nepříjemné.

Herečka Marie Renčová se objevila na televizi Prima už ve vědomostní show Kdo je kdo ještě pod dívčím jménem Marie Kružíková - tehdy jako Květa. Televizi Prima zůstala věrná a poprvé od porodu si odskočila od malé dcerky Sofie do práce.

Rolí v Krejzových tak Marie Renčová opět přidala do svého repertoáru jednu milou, naivní a tak trochu hloupou slečnu. „Myslela jsem, že tím, že jsem se stala maminkou, už mi takové role přestanou dávat, ale není to tak," směje se Marie a říká, že nakonec to není tak strašné, protože může pořád hrát ty mladé holky. „Bylo to moc milé natáčení. Příjemné odskočení si od malé a taky příjemné odpočinutí si. Přece jen jsem s ní naplno doma a po půl roce to byla má první práce. Člověk se tak dostane mezi lidi, a navíc Krejzovi jsou můj první seriál," přiznává herečka a prozrazuje, že když byla před kamerou, o malou dceru, kterou má s režisérem Filipem Renčem, se starala maminka, sestra nebo nevlastní maminka režiséra. „Filip by rád pohlídal, ale měl plno práce s přípravou muzikálu, který měl nedávno premiéru." 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová