Reklama
Reklama
 České celebrity 

Česká Barbie je vážně nemocná, hrozí ji amputace!

06. února 2018 06:22
Plastikami vylepšená česká kráska Gabriel Jiráčková (18), která je díky své podobě s nejznámější panenkou světa, přezdívaná česká Barbie, trpí závažnými zdravotními problémy. Jak informovala své fanoušky prostřednictvím sociálních sítí, má flegmónu.

"Tak na čas ruším všechny své aktivity. Postihla mě flegmóna," oznámila Gabriel svým fanouškům na Facebooku s tím, že tímto onemocněním netrpí poprvé. Se stejnou chorobou se potýkala už před rokem. "Moje tělo si dost drasticky řeklo o pauzu, snad se můj stav nezhorší, slibuju, že budu bojovat tak, jako se vším," dodala

Flegmóna je neohraničená agresivně se šířící infekce měkkých tkání v těle. Nejčastějším původcem jsou bakterie ze skupiny streptokoků. Postižená část těla, většinou končetina, bývá oteklá, zarudlá, pohmatově teplá a výrazně bolestivá. Je to velmi nebezpečný stav, který může snadno přejít do otravy krve a nemocného usmrtit. Náchylnější k flegmóně jsou jedinci se sníženou imunitou. U celé řady případů je nutná chirurgická revize tkání, mnohdy se postižená tkáň musí zcela odstranit, což v případě postižení končetiny může vést k její amputaci.

"Bojím se, ale zároveň se spoléhám na regenerační schopnosti svého těla," dodala extravagantní blondýnka, která si v minulém roce nechala plastickými chirurgy výrazně zvětšit rty i poprsí, aby se co nejvíce přiblížila své nejoblíbenější panence.  

kaja | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová