Reklama
Reklama
 České celebrity 

Sexy krásky, máte šanci stát se novou Miss Czech Press!

11. srpna 2016 11:00
Dívky, ženy – pokud je vám od 18 do 28 let a jste vyšší než 168 centimetrů, máte šanci prorazit do světa šoubyznysu. Až do 22. srpna se můžete hlásit do dalšího ročníku Miss Czech Press 2016. Finále se uskuteční 17. září na pražské Lávce.

„Krásné sexy dívky, VIP hosté, bohatý program a prestižní ceny. To vše nabízí již třetí ročník soutěže Miss Czech Press. Projekt nejenže nabízí obrovskou, ne-li životní příležitost mladým děvčatům, ale vytváří také atraktivní komerční nabídky svým partnerům a v neposlední řadě má charitativní podtext,“ říká prezident soutěž Jiří Morstadt.

Loňskou Miss Czech Press se stala Simona Borzíková, která své nástupkyni předá štafetu pro další rok.

„Již podruhé oslovuje projekt Miss Czech Press širokou veřejnost přes printová a elektronická média s cílem najít krásné a inteligentní dívky. Až do 22. srpna 2016 se mohou dívky registrovat na stránkách soutěže,“ podotýká Jiří Morstadt s tím, že zbývá posledních několik dní na to, aby se zájemkyně hlásily!

Šanci mají dívky od 18 do 28 let, které jsou vyšší než 168 centimetrů, jsou bezúhonné, bezdětné a hovoří plynně česky. „Ale pozor! V soutěži nerozhodují pouze míry a fyzická krása, jako je tomu u většiny soutěží krásy, ale především charakterové vlastnosti, osobnost a sympatie,“ říká prezident Miss Czech Press Morstadt.

Z přihlášených dívek pak porota vybere na neveřejném castingu deset finalistek plus dvě náhradnice, s nimiž bude dále pracovat choreograf, vizážisté, kadeřníci a produkční tak, aby bylo vše připraveno na slavnostní galavečer. Ten se uskuteční v sobotu 17. září tradičně v Klubu Lávka na Malé Straně v Praze s bohatým doprovodným programem a za účasti známých osobností a zajímavých hostí.

Na slavnostním večeru bude zvolena Miss, 1. a 2. Vicemiss. Miss sympatie pak zvolí fanoušci soutěže. Stálí partneři si tuto soutěž natolik oblíbili, že již znovu chystají pro vítězky hodnotné věcné i zážitkové dary.

Všechny potřebné informace zájemkyně získají na www. misspress.cz. Máte zkrátka jedinečnou šanci dostat šanci!  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová