Reklama
Reklama
 České celebrity 

Michal David pozval Petru Kvitovou na Muže se železnou maskou!

05. února 2018 09:16
Ačkoli je tenistka Petra Kvitová (27) velmi pracovně vytížená, přesto našla ve svém diáři volný večer, a přijala pozvání od hudebního skladatele Michala Davida (57) do pražského Divadla Broadway. Tam ji již čekalo osobní setkání s Michalem Davidem, který jí předal vstupenky na muzikál Muž se železnou maskou, ke kterému napsal hudbu.

Na muzikálové představení však nedorazila sama, ale v doprovodu dlouholeté kamarádky, tenistky Lucie Hradecké (32) a také svých rodičů.

"Jsem moc rád, že si Petra našla chvilku a navštívila můj nový muzikál. Do divadla přišla ve skvělé náladě a těší mě, že se Petře i jejím rodičům představení líbilo," sdělil nám Michal David.

Krátce po návštěvě divadla čekal Petru rychlý návrat na kurty a cesta na turnaj v ruském Petrohradu. Oblíbená česká tenistka měla tentokrát výbornou formu a ve finále turnaje suverénně porazila francouzskou tenistku Kristinu Mladenovicovou.

Jedna z našich nejlepších tenistek tak, zdá se, definitivně ponechala minulosti problémy se zraněním, které ji způsobil neznámý pachatel při loupežném přepadení v jejím prostějovském bytě. Kvitová tehdy utrpěla závažná řezná poranění na levé ruce, ve které obvykle drží raketu. Krátce na to Petra podstoupila téměř čtyřhodinovou operaci v Ústavu chirurgie ruky a plastické chirurgie ve Vysokém nad Jizerou. Rekonvalescence trvala několik měsíců. K tenisu se vrátila v květnu loňského roku.  

kaja | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová