Reklama
Reklama
 České celebrity 

Zpěvačka Nelly Řehořová si plní své sny! Vydala další videoklip

01. prosince 2017 00:42
Nelly Řehořová je nová, mladá krásná zpěvačka a herečka, která si jde za svým snem. Doslova na sobě maká a ví, že nic není zadarmo. Teprve šestnáctiletá zpěvačka rozhodně nezahálí. Vydala svůj druhý videoklip v tomto roce. Obrazového zpracování se dočkal její romantický až melancholický hit Nevěřím. Videoklip režíroval Jakub Mahdies, který stojí mimo jiné také za klipy Sebastiana či Pavla Callty.

Videoklip k písničce Nevěřím je druhý videoklip, který letos vydala. V červnu představila letní skladbu Žít jen svou láskou, který pro ni napsal Michal David. A ačkoliv Nelly původně chtěla natočit videoklip k jinému svému hitu, přednost dostala právě písnička Nevěřím.

„Od prvního poslechu mě písnička Nevěřím naprosto dostala. Věděla jsem, že k ní chci vydat i videoklip, ačkoliv jsem původně měla v plánu natočit klip k jiné skladbě, rychlé a pozitivní. Také vzhledem k aktuálnímu podzimnímu období jsem se ale rozhodla pro pomalý a smutný song,“ svěřila se Nelly, která se sama podílela na scénáři k videoklipu.

„Když zavřu oči a poslouchám Nevěřím, vybaví se mi můj oblíbený muzikálový film La La Land. Uvidíme, jestli na tom budou moji fanoušci podobně,“ vyznala se ze svých pocitů mladičká zpěvačka. Té se nedaří ale jenom v sólové kariéře, ale nově i na divadelní scéně. Získala totiž roli v muzikálu divadla Broadway Muž se železnou maskou.

Ani po vydání nového videoklipu ale Nelly nezahálí a ve spolupráci s hudebními producenty Lukášem Chromkem, Ondřejem Fiedlerem, Marcelem Procházkou a Patricii pracuje na zbrusu nových písničkách, které plánuje v rámci svého debutového EP vydat příští rok.

„Mám velkou radost, že do spolupráce se mnou kluci šli. Máme rozpracovaných několik písniček, výborně si rozumíme, mám z toho zatím moc dobrý pocit,“ svěřila se Nelly.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová