Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Herečka Emma Watson je opět single!

30. listopadu 2017 05:06
Sedmadvacetiletá herečka Emma Watson, známá především jako Hermiona z filmu o Harry Potterovi, je opět nezadaná. S partnerem Williamem "Mack" Knightem se podle informací zahraničních médií rozešla už v polovině letošního roku.

Emma je známá tím, že si pečlivě střeží své soukromí. S Williamem randila asi dva roky a veřejnosti o něm něco málo prozradila až v únoru letošního roku v rámci rozhovoru pro Vanity Fair. "Chci být důsledná. Nemůžu prozradit novinářům, že mám přítele a pak očekávat, že mě nebudou sledovat a snažit se pořídit nějaké paparazzi fotky," řekla v minulosti Watson.

Herečka a modelka Emma Watson se narodila v Paříži. Její rodiče, Chris Watson a Jacqueline Luesby jsou právníci. Když Emmě bylo pět let, rodiče se rozvedli a s matkou a bratrem Alexem se přestěhovali do Oxfordu. Emma se herectví věnovala od dětství. V roce 1999 se zúčastnila konkurzu na roli Hermiony Grangerové, která je jednou z hlavních postav série knih Harry Potter. V roce 2009 se stala tváří kampaně britského luxusního módního domu Burberry a o pár let později tváří luxusní parfémové a kosmetické společnosti Lancôme.  

kat | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová