Reklama
Reklama
 České celebrity 

Kamila Nývltová na klinice estetické medicíny: Jehel se rozhodně nebojí!

26. listopadu 2017 00:55
Možná si říkáte, že tato mladá krásná zpěvačka omlazení pleti nepotřebuje. Nicméně plazmaterapie není vhodná jen k omlazení pleti, ale skvěle funguje i jako prevence vrásek. Každá žena touží stárnout co nejpomaleji, proto je dobré předcházet vráskám než je pak složitě řešit, vysvětluje své rozhodnutí Kamila Nývltová.

Krásnou zpěvačku teď čeká šňůra vánočních koncertů. Do toho začala spolupracovat s Josefem Vojtkem a společně pracují novém CD. Zároveň už teď plánuje velký koncert u příležitosti 10 let na scéně, který proběhne v příštím roce. A jak sama říká, nemá příliš času a ani sil se denně důkladně starat o svou pleť. „Čeká mě teď hodně koncertů a vystoupení, na které se hodně líčím. Díky tomu je má pleť suchá a působí unaveně. Bohužel ze své vlastní zkušenosti vím, že ani drahé krémy nefungují. Navíc si nikdy nemohu být jistá, co vlastně obsahují. Tady vím, že během chvilky dopřeji pleti přesně to, co potřebuje a dávám ji to nejlepší ze své vlastní krve," říká zpěvačka.

Díky nové aplikační pistoli plazmalifting nebolí. A zpěvačka se po zákroku cítí jako po dovolené! Na jaké ošetření si Kamila Nývltová na kliniku vlastně zašla? „Kamilu trápila suchá pleť, která působí unaveně. Doporučila jsem ji tedy nové ošetření pomocí plazmaterapie v kombinaci s tělu vlastní kyselinou hyaluronovou. Zatímco díky kyselině hyaluronové dojde k oživení a výrazné hydrataci pleti okamžitě po aplikaci, tak jedinečné hojivé a regenerační schopnosti plazmy se projeví během tří až šesti týdnů," prozrazuje lékařka estetické medicíny MUDr. Zuzana Kolací.

A jak samotné ošetření probíhá? „Nejdříve Kamile odebereme krev, kterou odstředíme a koncentrujeme pouze krevní destičky, které jsou nositelem růstových faktorů. Vlastní získanou plazmu pak smícháme s kyselinou hyaluronovou a aplikujeme za pomoci nové speciální pistole, díky které je aplikace zcela bezbolestná a bez modřin," vysvětluje lékařka.

Jak se krásná zpěvačka po ošetření cítí? „Opravdu to nebolelo, možná některá místa byly trochu citlivější. Obličej mám zregenerovaný a svěží jako bych byla měsíc někde na dovolené," prozrazuje nadšeně Kamila Nývltová.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová