Reklama
Reklama
 České celebrity 

Neuvěříte, čím si přivydělávala tahle krásná herečka!

23. ledna 2019 15:23
Neposedná herečka a režisérka Petra Nesvačilová se kromě herectví živila celou řadou dalších aktivit. Kompletovala desky, plnila inkoustové bombičky nebo prodávala párky v rohlíku. Bavily ji večírky, a když neměla co jíst, chodila na premiéry svých kamarádů, kde byl raut. To a mnohem víc na sebe Petra práskla ve dvanáctihodinové internetové show Adély Elbel s příznačným názvem „Noční směna s Adélou“. S věkem se Nesvačilová uklidnila a mejdanům se spíš vyhýbá.

„Když jsem se poprvé nedostala na FAMU, byl přede mnou rok v Praze. Začala jsem hrát v Divadle Na Zábradlí. Můj první honorář byl dvě stě korun. Živit jsem se tedy musela jinak. S mojí nejlepší kamarádkou Kristinou Nedvědovou jsme prodávaly párky v rohlíku. Byla to skvělá brigáda, hrozně jsme se nasmály,“ popsala Petra své začátky ve velkoměstě. „Když jsme měly hlad, tak jsme zašly za nějakým naším kamarádem na premiéru, kde byl raut, a tam jsme se pořádně najedly,“ vzpomíná Nesvačilová. Kromě prodeje pikadorů, jak se v jejích rodných jižních Čechách říká párkům v rohlíku, také pravidelně vystupovala na Barování se Sandrou Novákovou.

Dnes už se herečka a režisérka hýření do pozdních nočních hodin spíš straní. A případné pokušitele promyšleně balamutí. „Na festivalu v Karlových Varech jsem točila seriál Stylista s Andrejem Polákem a Míšou Kernem. Z celého dne před kamerou jsem byla tak unavená, že jsem chodila spát hodně brzy. Kluci by mě dobrovolně nikdy nepustili, tak jsem vždycky řekla, že si jen zajdu na pokoj pro svetr a za chvilku se vrátím, už jsem tam ale zůstala,“ prozradila na sebe Petra. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová