Reklama
Reklama
 České celebrity 

Slavné a krásné ženy na nákupech. Jakou kosmetiku mají rády?

26. dubna 2017 04:01
Nákupy patří mezi oblíbené činnosti všech žen, ať už jsou slavné či nikoli. Pokud se však otevírá obchod či uvádí nová kolekce, nesmí u toho chybět nejen krásné ženy, ale i slavné tváře. V hodně voňavém obchůdku v nákupním centru jsme potkali hned několik krásných a slavných žen.

Nechyběla například Nikol Moravcová, která se kosmetikou zabývá už řadu let. "Mám ráda sport, cestování, jídlo, oblečení, ale i kosmetiku. Proto jsem si s kamarádkami založila blog, kde radíme dívkám, co na sebe, nebo jak použít určitou kosmetiku. Jde o takový koníček, který se stal už i docela dost výdělečnou prací," přiznala herečka.

"Já mám ráda přirozenost, s tím souvisí i druh kosmetiky, kterou ráda používám. Jinak nepatřím zrovna k ženám, které musí každý den chodit do salonu či ke kadeřníkovi. Vlasy si dokonce zastřihuji doma sama. Nevidím v tom žádný problém," prozradila na sebe herečka a režisérka Petra Nesvačilová, která díky dokumentu Helena byla nominována na Českého lva.

Zato modelka Romana Pavelková si už čas na sebe dokáže víc vyhradit a o sebe začala krátce po porodu pečovat. "Musím říct, že kila šla opravdu rychle dolu. Na druhou stranu ne všechno jde tak lehce. Chodím na procedury a cvičím, jinak bych se do formy tak snadno nedostala" řekla Romana, která dorazila i se synem Maxem.

Jako jedna z mála žen, které už mají děti větší, je herečka a moderátorka Eva Decastelo. Ta dokonce syna i dceru zapojila do pracovního procesu. "Zuzanka i Míša už od malička byly na různých natáčení, takže si jich všiml štáb a děti díky castingu dostaly možnost, natáčet reklamy. Potom to k natáčení filmů už byl jen krůček," prozradila Eva, která se v poslední době věnuje hodně herectví. To je pro ni prý hlavně koníček.

To moderátorka Kristina Kloubková a Iveta Lutovská prozatím nechávají své potomky doma a berou je do společnosti jen výjimečně. "Myslím si, že ani jedna nechceme své děti zbytečně zatahovat to tohoto světa. Někdy se stane, že je vezmeme sebou, ale většinou jim chceme ponechat ten jejich dětský svět," přiznaly obě. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová