Reklama
Reklama
 České celebrity 

Martině Randové alis Heluš z Ordinace to sluší čím dál víc

20. ledna 2019 16:42
Herečka Martina Randová se skoro přes noc proslavila díky roli Heluš v Ordinaci v růžové zahradě, tedy v roli, kterou původně vzala tak trochu proto, aby se uživila. Nakonec jí ale právě Heluš, která tvoří seriálový pár s Martinem Zounarem, vynesla na výsluní, i když Randová hraje dlouho především na divadelních prknech.

Randová si svoje místo na slunci musela vybojovat, navíc mimo jiné v Třinácté komnatě přiznala, jaké si z dospívání nesla traumata."Už na střední škole jsem byla pěkně oplácaná. Když jsem udělala konkurz do Horáckého divadla, mohli jste mě vidět ještě jako baculku. Vážila jsem osmdesát dva kilo a vůbec to nevypadalo, že bych někdy zhubla. Pořád jsem sice držela nějaké diety, ale nikdy mi to dlouho nevydrželo," svěřila se Randová. "Smířila jsem se s tím, že budu tlustá. Přestala jsem držet diety, vyčítat si sladkosti a začala jíst všechno, na co jsem měla chuť. A po nějakém čase si moje tělo „řeklo", že si nemusí dělat zásoby, když dostane, co chce, hned, a začalo hubnout. Teď mám 58 kilo a jsem naprosto spokojená," dodala herečka.

Ta má se svým parťákem Martinem Zounarem za sebou skvělou premiéru hry Dva nahatý chlapi a nutno dodat, že jí to moc slušelo jak na jevišti, tak i v zákulisí. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová