Reklama
Reklama
 České celebrity 

Veronika Kašáková zase bude dražit šaty. Loni vydělala přes půl miliónu

15. ledna 2019 15:54
Modelka a filantropka Veronika Kašáková má napilno nejen díky své nadační činnosti. Jen co se vrátila z vánoční dovolené na Srí Lance začala nový rok pracovními povinnostmi. A hned první z nich patřila k těm nejpříjemnějším. Veronika se opět stala patronkou Českého plesu a tak si pro tento vrchol české společenské sezony, který se bude konat už 2. února v Obecním domě, vybírala šaty. Rádcem a pomocníkem jí při tom byl bratr Karel.

Veronika prozradila, jak se jako patronka plesu cítila vloni. „Na Českém plese jsem si připadala jako Popelka. Bylo to nádherné. Atmosféra, energie. Předčilo to všechny mé plesy, a že už jsem jich zažila," zavzpomínala na první ročník této exkluzivní události a dodala: „Pro můj nadační fond Veroniky Kašákové jsme navíc vydražili šaty za zatím největší peníze, když opominu mou spolupráci s velkou kosmetickou značkou. Nikdy jsem takovou sumu na voucheru nedržela, plakala jsem a ten pocit ve mně dozníval ještě asi tři měsíce." Částka vydražených šatů se na prvním ročníku Českého plesu zastavila na 586 tisících. Jak ale sama patronka upřesnila, lidé posílali peníze nejen v průběhu slavnostního večera, ale i po něm, celková suma pro její nadaci se tak nakonec přiblížila milionu korun.

Letos měla Veronika na zkoušku připravené tři modely, dva z nich v černé barvě. „Vidím Veroniku asi jako každý. Sálá ze sebe pozitivitu a krásu duše. Dosud jsme tak volily barvy hodně něžné, světlerůžové, pudrové, bílé, co souzní s jejím nitrem. Letos bych naopak volila kontrast. Myslím, že černá barva jí lichotí, jako ostatně mnoha ženám. A když je někdo tak čistý a něžný, černá vynikne mnohem víc," řekla návrhářka Zuzana Lešák Černá, která už má i favorita do dražby: „Jsou to šaty černé v kombinaci tylu s černým třpytivým a lesklým podkladem, celé nazdobené vybroušenými kameny Preciosa. Pořizovací cena je 35 tisíc. Tyto šaty budou hodně lichotivé pro mnoho typů i věkových kategorií."

V roli rádce pomáhal své sestře při výběru plesových šatů na letošní událost společenské sezony moderátor Karel Kašák. „U nás mužů je to snazší. Vezmeme si košili a smoking a může být hotovo. Ale na druhou stranu, pokud chceme vymyslet něco zajímavějšího, výběr je složitější. A hlavně, aby to dobře sedělo, tak to už chce oblek třeba na míru," řekl Karel zkušeně a s trochou nostalgie dodal. „Oba s Verunkou se cítíme dobře v hezké společnosti, která dbá na vybrané chování. Galantnost muže k ženě je vždy na místě. Občas bychom si galantní doby Oldřicha Nového měli připomínat, třeba i plesem."

Pro který z modelů se nakonec patronka Českého plesu Veronika Kašáková rozhodne a za kolik se šaty vydraží se ale dozvíme až v den plesu. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová