Reklama
Reklama
 České celebrity 

Modelka Zuzana Stráská vystavila svoje sexy tělíčko na Bali!

05. prosince 2017 12:01
Předvánoční čas se rozhodla modelka Zuzana Stráská strávit na exotickém ostrově Bali v Indonesii. Své fanoušky na sociální síti zásobuje obrázky v plavkách, na nichž se chlubí svojí bezchybnou postavou.

Reakce fanoušků na sebe nenechala dlouho čekat a Zuzana vysvětluje, čemu vděčí za svoji dokonalou postavu. "Spousta lidí mi píše o rady jak cvičit a co jíst. Každý člověk je jiný, každé tělo si žádá rozdílné jídlo i pohyb, proto je těžké dávat rady. Mně nejvíce vyhovuje jóga a chůze, ty pak doplňuji různými sporty. Zdravé jídlo je základ a výhodou je, když člověku chutná a není to pro něj utrpením. Já jsem milovníkem všeho přezdravého. Velkou roli také hrají geny. Důležité je ale nastavit si vše tak akorát, cítit se dobře ve svém těle, netrápit se a nejít přes své limity," uvedla modelka.

Kromě opalování a odpočinku Zuzana také vyrazila na výlet k rýžovým polím nebo do oblasti Ubud za opicemi. Během její dovolené na Bali se však dal do činnosti vulkán Agung, a proto si musí Zuzana svoji dovolenou nedobrovolně prodloužit. Letový provoz na Bali je dočasně omezen kvůli sopečnému prachu. Letiště tak zůstanou zavřená do té doby, než se Agung uklidní. V tuto chvíli není tedy jasné, jestli se modelka stihne na Vánoce vrátit domů nebo je bude muset strávit na Bali.  

kat | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová