Reklama
Reklama
 České celebrity 

Když se chce, tak to jde! Sestra Simony Krainové je motivací pro tisíce žen

28. listopadu 2017 08:01
Simona Krainová (44) má starší sestru Yvonu (50), se kterou má velice blízký vztah. Přestože sestra zůstala v Havířově, jsou spolu denně v kontaktu a navzájem se v mnoha věcech podporují a ovlivňují. Pro Simonu je perfektní vzhled denním chlebem. Je to pár let, co i Yvona došla k rozhodnutí, že po čtyřicítce na sobě musí žena pracovat. Dnes vypadá Simonina sestra jedním slovem úchvatně!

Samozřejmě že svou roli hrají i dobré geny, které evidentně v rodině slavné topmodelky nechybí, ale nejdůležitější je Yvonina píle a odhodlání. Aby motivovala i ostatní ženy, rozhodla se před časem sdílet porovnání dvou fotografií, kde je vidět, jak vypadala dříve a nyní. Výsledek její práce je opravdu obdivuhodný. Yvona se svými fanoušky a fanynkami na sociálních sítích sdílí fotografie zdravých a vyvážených jídel, dává jim typy na různá cvičení, sportovní oblečení nebo fitness doplňky.

Yvona na sobě maká jak ve fitku, tak v přírodě. Její velkou láskou je běh. „Ano běhání je moje láska! Nestalo se jí proto, že jsem chtěla zhubnout. Taky jsem se nutila a nenáviděla každý první utrápený kilometr a těšila se do cíle. Ale vydržela jsem i přesto, že výsledky nebyly hned a hlavně kvůli lidem, kteří byli pro mě vzorem. Učila jsem se běhat správně, poslouchala ty, co už mají zkušenosti, poznávala lidi na sportu závislé a záviděla jim vždy dobrou náladu, začala posilovat, ať mám výdrž běžet déle než 10 minut a víc než dva kilometry, začala plavat, ať se naučím pořádně dýchat. V tom celém kolotoči jsem si ani nevšimla, jak šla kila dolů a jak se vlastně měním fyzicky i psychicky! A stalo se," motivuje Yvona svým příběhem snad každou ženu, kterou trápí nějaké to kilo navíc.

Aby měla Yvona své aktivity pod kontrolou, používá inteligentní fitness náramek Veroval, který jí přináší detailní přehled o fyzické aktivitě a rozsáhlou analýzu spánku. Pomocí něj si Simonina sestra jednoduše hlídá tepovou frekvenci, což je při fyzické aktivitě velmi důležité. Yvona si samozřejmě nezapomíná kontrolovat ani výsledky své dřiny. K tomu používá inteligentní osobní váhu, která jí zváží nejen tělesnou hmotnost, ale také hmotnost kostí a podíl tělesného tuku, svalové tkáně a vody v těle. Yvona prostě neponechává nic náhodě! A výsledky za to opravdu stojí! Starší sestra Simony Krainové prošla zásadní životní proměnou a nezbývá než zatleskat! Není divu, že se stala inspirací pro tisíce žen. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová