Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Burt Young po zhlédnutí muzikálu Rocky: Musím říct Sylvesterovi, aby se přiletěl podívat!

29. listopadu 2017 00:53
Hollywoodský herec Burt Young, který se proslavil rolí švagra Sylvestera Stalloneho z dnes již legendárního snímku Rocky, navštívil českou verzi stejnojmenného muzikálu. A po jeho zhlédnutí neskrýval své nadšení. Přímo před zraky přítomných diváků slíbil, že řekne i svému dlouholetému kamarádovi Sylvesteru Stallonemu, aby se přiletěl na muzikál podívat! Téměř celé představení proplakal.

Muzikál Rocky! se po několikaměsíční pauze 24. listopadu znovu vrátil na scénu Kongresového centra v Praze. A jedním z diváků byl i hollywoodský herec a originální představitel Paulieho Burt Young, který přijal pozvání producentů a přiletěl se do Prahy na představení podívat.

„Bylo to dech beroucí, úžasné, fantastické. Líbila se mi režie, zpěv i herecké výkony,“ neskrýval nadšení Young, který měl srovnání s newyorskou verzí muzikálu. A nutno říct, že pražská je podle jeho slov povedenější.

„Pražská verze muzikálu Rocky se mi líbí mnohem víc než ta newyorská. Je zde víc talentů, show měla víc energie. Ta v New Yorku mi přišla trošku cynická. Mám pocit, že tady všichni herci tomu dali celé své srdce,“ svěřil se se svými pocity herec, který se po představení potkal i se všemi protagonisty. „Všem jsem poděkoval a pogratuloval. Všichni jsou fantastičtí herci. Vypadají krásně. Herečka, která hrála Adrian, Hanka Holišová, má krásný hlas. Apollo byl fantastický. Dotklo se to mého srdce a duše a obnovilo mnoho vzpomínek z natáčení,“ pokračoval v chvalozpěvu Young, který po zhlédnutí muzikálu oznámil, že zavolá samotnému Sylvesteru Stallonemu a poví mu, aby se na představení také přiletěl podívat.

„Až představení uvidí, bude určitě hrdý, že si někdo dal takovou práci a jeho práci takto krásně zpracoval. Celá show je dech beroucí,“ myslí si Young, který je sám bývalým boxérem. Z devatenácti zápasu, prohrál jen jediný. Přesto se Stallonem nikdy neboxoval.

„On se mě bál a já jsem mu nechtěl ublížit,“ uzavřel pobaveně herec. Burt Young přiletěl do Prahy v pátek 24. listopadu se svojí manželkou Lisou. Odletěli zpět do New Yorku v pondělí po obědě. Pan Young byl z celého pobytu nadšený a při loučení v odletové hale opět plakal. Zúčastnil se 3 představení a 3 autogramiád. Neměl žádné speciální požadavky a s každým se vstřícně zdravil a sám od sebe podával ruku. V České republice byl už čtyřikrát. Točil zde i dva filmy.

Strhující příběh podle legendárního filmu Sylvestra Stallona o životní šanci a osudové lásce v Kongresovém centru Praha. Ve vzrušující muzikálové podívané s unikátní dekorací živě zazní slavné hity jako “Eye Of The Tiger” a “Gonna Fly Now”. V hlavní roli se alternují Jan Kříž a Peter O. Pecha. V dalších rolích se představí Hana Holišová, Milan Šteindler, Vojtěch Bernatský, Robert Záruba, Markéta Procházková, Roman Vojtek nebo Michaela Nosková.

Show plnou adrenalinu produkuje tým úspěšné české verze Mamma Mia! ve spolupráci se Stage Entertainment. Režií českého zpracování je pověřen německý režisér Christoph Drewitz, který se podílel také na verzích muzikálu Rocky pro Broadway a Hamburk.

Rocky je strhující příběh outsidera, který dostal šanci a zvítězil sám nad sebou. Předlohou k muzikálové verzi se stal Oscarem oceněný nejlepší film roku 1976, jež odstartoval kariéru Sylvestera Stalloneho. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová