Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Herečka Carey Mulligan se začala bát smrti!

03. prosince 2017 05:01
Britská herečka Carey Mulligan nedávno v otevřeném rozhovoru pro magazín Harpers Bazar přiznala, že od té doby, co se stala matkou, začala se bát smrti.

"Hrozně se bojím, že tu jednou budu muset zanechat svoje děti. Od chvíle, co se narodily, děsí mě představa dne, kdy je budu muset opustit," přiznala se herečka, která je vdaná za hudebníka Marcuse Mumforda. Carey dále přiznala, že díky svým dětem začala vnímat svět kolem sebe úplně jinak. "Už mě netrápí maličkosti, kterými jsem se zabývala dřív. Děti prostě změnily můj pohled na svět," dodala herečka.

Carey se zároveň přiznala k trapasu, který nedávno zažila, když ji coby kojící matce prosáklo mateřské mléko přes společenské šaty. "Víte, nejdřív jsem se zamkla v koupelně a plakala, pak mi ale došlo, že je to prostě jen obrázek pracující maty v 21. století," uvedla herečka.

Kráska nominovaná na Oscara se magazínu dále svěřila, že v mládí trpěla různými komplexy kvůli vzhledu. V průběhu těhotenství ale svůj názor přehodnotila. "Najednou jsem zjistila, že mé tělo má vlastně úplně jinou funkci," dodala herečka známá například ze snímku Velký Gatsby.  

kaja | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová