Reklama
Reklama
 České celebrity 

Milovník adrenalinu nemá dost. Petr Vágner má papíry na letadlo

08. srpna 2019 07:15
O pilotních zkouškách začal uvažovat velký milovník adrenalinu Petr Vágner někdy před čtyřmi lety. „Kdy jsem točil seriál na Slovensku a zároveň na Primě Přístav a abych vše stíhal ještě s dabingem, s Top Starem a divadlem, navíc když D1 je rozkopaná, tak jsem začal uvažovat o pilotním průkazu, který jsem si pak udělal. Mám pilotní zkoušky na malou dvoumístnou motorovou Cessnu,“ prozradil Vágner.

Jenže to mu nestačilo a do letecké školy s instruktorem Vítem Nováčkem zamířil znova. „Teď v létě mě napadlo, že bych si mohl papíry rozšířit a udělat si zkoušku na větší Cessnu, je to rychlejší a silnější letadlo s kapacitou čtyř lidí a zavazadlovým prostorem. Zkoušku jsem dodělal minulý týden, takže už s větším letadlem normálně létám. Teď jsem vzal děti do Žatce, kam jsem s nima přiletěl, udělal jsem jim okružní výlet kolem Karlštejna a vrátili jsme si zpátky do Prahy. Teď už můžu brát celou svoji rodinu a letět z ČR například na Slovensko bez mezipřistání, protože letadlo má větší nádrže,“ těší se do oblak Petr.

„Létání mě baví, baví mě pilotovat letadla. Nikdy to nebyl můj sen být kapitánem a létat letadlem. Ale je možné, že si v budoucnu udělám zkoušku na nějaké větší dopravní letadlo,“ dodal Vágner. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová