Reklama
Reklama
 České celebrity 

Niko vydává další singl. Zpívá o svých problémech s alkoholem a drogami

25. ledna 2019 16:58
Zpěvák Niko nezahálí ani s příchodem nového roku. A tentokrát sáhl opravdu hodně hluboko do svého nitra. Během skládání svého nového singlu se totiž inspiroval příběhem svého kamaráda, který propadl démonu alkoholu. A Niko přiznává, že i on se rád napije!

Na své debutové album si sice chce ještě chvíli počkat, singly vydává ale jeden za druhým. A nutno říct, že s náměty nemá problém. Při psaní písně In Denial se inspiroval příběhem svého kamaráda. “Jeden z mých blízkých kamarádů procházel těžkým obdobím - přišel o holku, blízkého příbuzného a zradil ho dobrý kamarád - celý to řešil každodenním opíjením do němoty. Zpočátku se to zdálo v pohodě, dlouhá party, ale časem jsem si všiml, že už bez alkoholu nezvládl normálně fungovat a pil protože prostě musel. Měnilo mu to nálady, osobnost, schopnost komunikovat a pracovat a trvalo dlouho, než si to sám přiznal a překonal to,” prozradil Niko.

Ten přiznává, že i on si prožil své. Ty nejdivočejší roky má ale podle svých slov již za sebou. “Mám pocit, že ty nejdivočejší roky už jsem si zažil ke konci střední a začátku vejšky - v té době jsem totiž znal kocoviny jen z vyprávění. Teď už je bohužel dostávám se vším všudy a proto jsem se dost zklidnil. Ale většině nejlepších historek co z života mám alkohol pomohl, takže nejsem nějaký bojovník proti, naopak, jen není moc hezký když se to přehání. Vždycky jsem byl schopný vědět kolik piju, takže jsem se neprobudil někde ve křoví s vymazanou pamětí,” říká mladý zpěvák, který dokonce studoval ve Spojených státech amerických, kde se alkohol smí pít až od 21 let. A právě tam prý přesedlal víc z alkoholu na marihuanu.

“Trávě jsem byl hodně otevřený, když jsem bydlel v Kalifornii, kde byla legální a díky tomu mnohem populárnější než u nás - většina mladých spíš kouřila než pila. Ne že by teda nepili. Ten věkový limit tam je trochu směšný. Člověk může v 18 do armády, ale ne na pivo. Je tam kvůli tomu jiná alko kultura, vysokoškoláci, co všechno exujou a předhání se, pak je všem blbě, jak na střední na lyžáku. Ale ty červený kelímky a house party jsou skvělý,” uzavřel Niko, který letošní rok ale rozhodně nechce propít, ale naopak chce vydávat jeden singl za druhým.

“Chtěl bych každý měsíc vydat jeden song. Budou se stylově lišit. Rád bych totiž ukázal všechno, na čem jsem pracoval a co mě baví,” slibuje Niko.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová