Reklama
Reklama
 České celebrity 

Taťána Gregor Brzobohatá nechyběla na květinové přehlídce v Pardubicích

23. května 2018 17:23
Pardubice hostí dvě prestižní události, které hýbou českým světem. Jedna je spojená s krásou našich koní, druhá patří mezi vyhledávané fashion show. Krásnou květinovou přehlídku na světové úrovni poctila svou návštěvou modelka a Miss World Taťána Gregor Brzobohatá, ve jménu jejíž nadace Krása pomoci se vydražily úchvatné hedvábné šaty z kolekce Oblique.

„Líbí se mi spojení živých květů a šatů, musím říct, že přehlídka je srovnatelná se světovou úrovní. Moc děkujeme za nadaci Krása pomoci, že jsme zde mohly být a že se nás rozhodli podpořit", komentuje úspěšnou módní show milá Taťána Gregor Brzobohatá. „V současné době zastupuji s nadací český neziskový sektor v OSN a jsem ambasadorkou SDG´s, tedy cílů udržitelného rozvoje. Nedávno jsem se zúčastnila v OSN jako vybraný motivační speaker na akci ECOSOC Youth Forum 2018 pro mladé delegát a influencery z celého světa, což mě velmi těší, a také jsem měla tu čest vystoupit na CSW62, kterou organizuje UN Women, kde jsem měla možnost mluvit o postavení žen v neziskovém sektoru a problémech genderové rovnosti", říká pro zajímavost naše přední modelka. „Nadace Krása pomoci letos oslaví 10 let a k tomuto výročí jsme si nadělili další významnou spolupráci, patříme nyní oficálně pod HelpAge International, největší globální síť podporující seniory, která určuje globální strategii na pomoc seniorů. Tím se nám otevírá prostor společně ovlivnit strategii v OSN v rámci lidských práv seniorů", říká nadšeně půvabná Taťána. „Ke zmíněnému 10.tému výročí chystáme oslavu, kterou spojíme s návštěvou filmové legendy a skvělého vinaře Pierra Richarda", dodává.

Módní show Flower Feelings se konala v Tyršových sadech v Pardubicích pod taktovkou Jany Veselé, která zde představila kolekce luxusní rakouské značky Sportalm a Oblique. Celým večerem provázel mimořádný moderátor a sympatický herec Jan Čenský. Záštitu nad akcí převzal primátor statutárního města Pardubic Ing. Martin Charvát. Na mole jste také mohli spatřit další českou krásku, modelku Anetu Vignerovou. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová