Reklama
Reklama
 České celebrity 

Martin Dejdar předvedl novou korunu pro královnu krásy. Podobné šperky má i britská královna

19. května 2018 10:42
Martin Dejdar byl jedním z prvních, kdo držel v ruce novou korunu pro novou královnu krásy. S titulem Česká MIss nová nejkrásnější dívka Česka získá korunu od uznávané umělkyně, která vyrábí šperky i pro britskou královnu.

Vyrábí je pro ně světová umělkyně Gordana Turuk, jejíž díla vlastní kromě britské královny Alžběta II. taképrinc Albert II., norský král, dubajský šejk, americký moderátor Larry King či skladatel Herbie Hancock.

Dejdar se po dlouhých letech vrací k moderování finálového večera. "„Moc se na to těším, protože je to pro mě návrat do této soutěže po mnoha letech. V roce 2000 jsem pomyslnou moderátorskou štafetu převzal po skvělém Janu Čenském a moderoval Miss České republiky. Nyní se vracím a těším se na to," pochvaloval si Martin Dejdar.

V programu večera bude hlavní hvězdou zpěvačka Dara Rolins a vystoupí také zpěvák Adam Mišík. V rámci finálového galavečera se desítka finalistek představí porotcům v několika soutěžních disciplínách a při relativně náročných tanečních choreografiích. „Finalistky po úvodním vstupu vynesou národní kostýmy mladých talentovaných návrhářů, ukážou své postavy v plavkách a vrcholem večera bude kolekce večerních šatů návrhářky Sandry Markové. Diváci budou mít příležitost vidět také to nejlepší ze zdokumentované cesty finalistek," upřesnila k finále Eva Čerešňáková. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová