Reklama
Reklama
 Sexy 

Tyhle krásky jsou finalistkami Miss Czech Republic

17. května 2018 10:09
Ve dnech 12.-13.5. se uskutečnilo Semifinále MISS CZECH REPUBLIC 2018 v prostorách Vnitroblock, kde byla vybrána finálová desítka dívek, které budou na podzim bojovat o titul MISS CZECH REPUBLIC.

První den se sjelo 90 semifinalistek a postupnými vyřazovacími koly, kde nechyběl ani vědomostí test a také pohovor ve světovém jazyce. "Také jsme poprvé na dívkách viděli plavky, jelikož jsme promenádu v plavkách na castinzích v nákupních centrech vyřadili. TOP 20 dívek se druhý den znovu utkalo v boji, kde byl pohovor o modelingu a osobnosti dívky a také promenáda v plavkách, tentokrát v plavkách od nás dodaných značky Fashion Island. Porota pak vybrala letošní finálovou desítku." prozradila ředitelka soutěže Taťána Makarenko.

Finalistky čeká další soustředění hned příští sobotu 19.-21.5. V prvním soustředění se dívky mohou těšit na návštěvu kadeřnictví Bomton, kde jim upravíme jejich vlasy, aby byly ještě krásnější. Fitting šatů Natali Ruden, focení profilových fotek s Nikolou Bílkovou. První vzdělávací školení společenské etikety a sociálních sítí a také první lekce fitness s Františkem Uvírou. V pondělí 21.5. se pak finalistky oficiálně představí médiím, partnerům a podporovatelům soutěže. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová