Reklama
Reklama
 České celebrity 

To je tělo! Tahle kočka se objevila v klipu Xindla X!

09. února 2018 06:30
Hudba a sexy kočky k sobě neodmyslitelně patří. Mnoho klipů je založeno právě na ženské kráse. Buď hrají rovnou hlavní roli, nebo jsou důležitým doplňkem. Klip Xindla X a vítězky Superstar Sabiny Křovákové k filmu Věčně tvá nevěrná není v tomto ohledu výjimkou. Jedna z dívek tam však vyniká.

Když se na klip zaměříte, mimo hlavní filmovou linku se tam pohybuje několik mladých žen. Jednou z nich je i Lia Kees, která má na kontě například titul Miss Europe – World Next Top Model a patří k vyhledávaným modelkám. Rodačka z města Bishkeku, které leží v Kyrgystánu, žije v České republice už od roku 2001, samozřejmě už dlouho má i české občanství. Proto můžeme být právem pyšni, že tahle kráska je naše.

Tahle blondýnka ze sebe vyzařuje neuvěřitelnou energii. Možná je to i tím, že procestovala kus světa a nějakou dobu žila například v Curychu a dalších nejen evropských městech.

V klipu Xindla X je doslova k sežrání. Po tomhle těle sní muži ve svých nejtajnějších snech. Teď se před nimi zjevila živá z masa a kostí. Člověk by se jí chtěl dotknout, zase až tak snadné to ale není. Bohužel bude vždycky tak nějak zaclánět monitor notebooku, počítače nebo televize. Takže nezbývá nic jiného, než si ten klip pouštět pořád dokola. A kdo ví, třeba jednou dojde ke zhmotnění….zatím se mrkněte třeba na film Věčné tvá nevěrná. Premiéru má 21. února v Lucerně a do kin jde o den později.  

kaja | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová