Reklama
Reklama
 České celebrity 

Jágr se své Verunky nedočkal. Z Floridy mu poslala pozitivní vibrace a vrátila se do Čech!

28. října 2017 09:09
Zatímco Jaromír Jágr (45) odletěl do Kanady, kde dostal roční smlouvu v týmu Calgary, jeho přítelkyně Veronika Kopřivová (26) odlet do za ním stále odsouvá. Že by se jí do zimy nechtělo?

Už začátkem října odletěla česká hokejová legenda do mrazivého Calgery, kde potí krev zřejmě v poslední sezoně NHL, ale své Verunky se do teď nedočkal. Kopřivová se Kanadě vyhnula obloukem. Místo do zimy se mladá blondýnka vydala za sluníčkem a krásnými plážemi na Floridu, odkud posílala pozitivní vibrace, a teď se místo za svou láskou vydala zpět do Čech.

„Posílám trochu těch positive vibes z pláže,“ napsala Kopřivová k fotce z Miami, kde s Jágrem dva roky žila. Svůj druhý domov, jak Floridu nazývá, si Kopřivová vychvalovala, kudy chodila a svým fanouškům posílala nejen vibrace, ale i žhavé fotky v bikinách.

Po návratu do rodné hroudy se Verča zase tetelila radostí. Čekal na ni totiž příjemný holčičí den. „Hurááá na vlásky k mojí kadeřnici Diance,“ napsala na sociální síť a přiložila fotografii z pražského salónu.

Vypadá to, že bývalá kadeřnice z Teplic z nového bydliště Jaromíra Jágra není vůbec nadšená a za Jágrem se jen tak nepodívá. Nové vlásky, pracovní schůzky v Praze a rozpálené pláže na Floridě jsou pro ni evidentně přednější.

Jaromír Jágr v Calgary zatím nasbíral dva body za asistence, což je na jeho poměry velmi málo. Možná by uvítal, kdyby mu jeho láska byla nablízku, ona se ale do zimy na severu dvakrát nehrne. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová