Reklama
Reklama
 České celebrity 

Ukaž, co můžeš! Takovým heslem se drží svůdná a provokativní Andrea Verešová

27. října 2017 05:02
Sedmatřicetiletá modelka Andrea Verešová se pyšní opravdu dokonalou postavičkou. Slovenská kráska si díky tomu může dovolit opravdu odvážné modely, které by jiné dámy nosit nemohly. Dvojnásobná mamina pravidelně cvičí a sport miluje. V zimě je téměř celu sezónu na horách, nejčastěji ji a její rodinu potkáte ve Špindlerově Mlýně.

Naposledy se Andrejka postarala o pozdvižení v Brně, kde na módní přehlídce, která proběhla během na otevření prodejny luxusních aut, předvedla nejodvážnější modely ze své kolekce. Její šaty víc odhalovaly, než zahalovaly! Verešová vystavila na odiv své nekonečně dlouhé štíhlé nohy a málem nechala nahlédnout do svého klína.

Andrea provokativně pózovala u luxusních automobilů, avšak zpovzdálí všechno sledoval její manžel Daniel Volopich, který svou ženu jako vždy střežil. Do značkového showroomu zavítala nejen Andrea Verešová, ale také Eliška Bučková, Tereza Fajksová, Mahulena Bočanová, Eva Perkausová, Lenka Olbertová nebo třeba Kateřina Kristelová s Tomášem Řepkou.

Luxusní auta, krásné ženy v sexy šatech a prvotřídní jídlo od MasterChefa. Slavnostní otevření nového autosalonu v Brně bylo zkrátka pro mnohé muže jako sen!  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová