Reklama
Reklama
 České celebrity 

Tuhle sexy modelku z Čech zabila rakovina! Ukázala svou poslední fotku!

08. září 2016 03:05
Byla mladá, krásná, sexy a úspěšná. Pak zasáhl osud. Modelku z Česka Julii Pazderku zabila zákeřná rakovina. Bylo jí pouhých 26 let. Krátce před svým odchodem se nechala vyfotit na nemocničním lůžku velmi netradičně.

S korunkou na hlavě a s pizou v ruce. Jak by to snad nikdo nečekal. Dá se říct, že krásná byla do svých posledních dnů. Před čtyřmi lety jí objevili rakovinu děložního čípku a následovala náročná léčba. Přesto odmítla odstranění reprodukčních orgánů, aby jednou mohla mít děti. Bohužel, to se jí stalo osudným. Dvakrát se jí boj vyhrát podařilo, napotřetí jí zrádná nemoc nedala sebemenší šanci.

„V roce 2012 jsem poprvé onemocněla rakovinou děložního čípku a dostávala jsem chemoterapií, přičemž mi vypadaly vlasy. Doktoři mi řekli, že jsem zdravá, jenže je rok 2016 a ty zrádné buňky se mi vrátily,“ uvedla Julie před pěti měsíci. Před pěti týdny se zase ukázala na jiné smutné fotce.

„Co vám zbude po pěti chemoterapiích? Osm řas a žádné obočí. Vypadám jako emotikon,“ napsala krátce na sociální síť s tím, že rakovina je jako lord Voldermort, záporná postava z Harryho Pottera.

Julie se původně narodila v San Franciscu, od 11 let žila v ČR. Od šestnácti let se věnovala modelingu. O léčbě rakoviny chemoterapiemi v pořadu České televize Sama doma před pár lety prohlásila: „Je to, jako byste měli kocovinu, ale desetkrát horší. Snažila jsem se dívat na hezké filmy a vzít si z toho všeho něco pozitivního.“

„Spadni na dno sedmkrát, zvedni se osmkrát,“ napsala letos na sociální síti.  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová