Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Mariah Carey a průšvih s HIV!

31. srpna 2016 05:20
Virus HIV zasáhl rodinu zpěvačky Mariah Carey (46). Její sestra Alison onemocněním trpí a slavná zpěvačka se na ní prý vykašlala. Teď se na ní snesla vlna kritiky Kvůli tomu, že jí bohatá zpěvačka odmítla pomoct, vrátila se její sestra k nejstaršímu řemeslu.

Byla v bezvýchodné situaci. Neměla co jíst a kde bydlet. Bohužel, ačkoliv Alison věděla, že je HIV pozitivní, přesto se kvůli nedostatku peněz vrátila k prostituci. Jenomže ji policie zadržela v New Yorku, kde se prodávala v jednom hotelovém pokoji minimálně týden.

Existuje tedy vážné nebezpečí, že vědomě šířila smrtelný virus. Za to jí teď hrozí mnohaleté vězení. Mariah Carey, která vydělává stamiliony dolarů, mohla sestře pomoct, ale neudělala to. Proto se teď tisíce nejen Američanů na zpěvačku obořilo, že kvůli ní je její sestra v dalším problému.

Policie teď nabádá všechny muže, kteří měli styk s Alison Carey, aby se urychleně nechali testovat na virus HIV. Starší sestra slavné umělkyně je teď ve vězení, kde si kvůli nezákonnému provozování prostituce může posedět až tři měsíce. Pak ji čeká soud.  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová