Reklama
Reklama
 České celebrity 

Sexy servírka z Mostu skočila hned do dalšího seriálu

03. března 2019 16:29
Dalo se to čekat. Díky seriálu Most, kde si Dominika Býmová zahrála sexy servírku, na sebe další nabídky nenechaly dlouho čekat. A tak má první natáčecí den v seriálu Krejzovi. Mladá herečka Dominika Býmová se objeví jako produkční, která zamíchá kartami v rádiu a zamotá hlavu i jeho majiteli v podání Jana Révaie. Konkurence tak přichází na scénu.

Mladá herečka Dominika Býmová je novou posilou seriálu Krejzovi a hned při svém vstupu na scénu připraví o místo Ivanu Korolovu coby Danku Krejzovou. „Hraju novou postavu Táňu Rosákovou, která zastoupí Danku Krejzovou v rádiu Best, a usídlí se tak na chvíli v té rádiové partě. Nebude to jen epizodní role, ale budu tam bojovat o své místo na slunci," poodhaluje svoji dějovou linku Dominika, která měla z prvního natáčecího dne malinko nahnáno. Jak se ale ukázalo po první klapce, zcela zbytečně. „Je to tady moc milé. Když přijdu první den na plac, tak se pomalu rozkoukávám, oťukávám se a čekám, co přijde nebo na mne zpoza rohu vybafne. Jsem spíš opatrnější, tady jsem do toho ale vklouzla velice rychle, je to tady moc sympatické," pochvaluje si seriálová Táňa, která nešla do až tak neznámého prostředí. „Věděla jsem, kdo v Krejzových hraje, protože tu je mnoho mých kolegů, a slyšela jsem na seriál samou chválu, tak jsem se moc těšila."

Dominika se dokonce bude potkávat před kamerou se svojí dobrou kamarádkou, která se to dozvěděla až na place. „S Kristýnou Kociánovou se znám velmi dobře, a když mě tu viděla, tak byla překvapená. Doufám, že mile tedy. Ještě nebyl moc prostor si popovídat, ale věřím, že to za chvíli napravíme."

A co si scenáristé pro hnědovlásku připravili? To prozrazuje herečka velmi opatrně. „Jsem ráda, že jsem natrefila na Honzu, je moc milý, a to je důležité, protože s ním tu dějovou linku budu mít trochu delší než s ostatními z rádia. To se pak člověk na natáčení těší," naznačuje herečka a prozrazuje, co způsobil její nástup do seriálu, protože pro dvě produkční tu zkrátka není místo. „Danka z rádia odchází, ale nevím kam, to se musíte zeptat scenáristů. Mně to nikdo neprozradil. Za ni tu budu já, ale nebojte se, hlavní role přece nemůže zmizet ze seriálu," dodává s úsměvem herečka, kterou diváci seriálu Krejzovi spatří na obrazovce v květnu. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová