Reklama
Reklama
 České celebrity 

Ewa Farna svým utajeným těhotenstvím pobláznila i celebrity

26. února 2019 10:11
Fakt, že je těhotná, se Ewě Farne podařilo tutlat řadu dlouhých měsíců. Nakonec, aniž by vůbec existovaly nějaké spekulace, svoje těhotenství sama potvrdila na sociálních sítích.

"Tato písnička vlastně nikdy neměla být představena veřejnosti. Vznikla před víc než rokem a půl jako vyprávění o nás, určené pouze pro hosty na naší svatbu. Byli jsme si jistí, že je příliš soukromá na to, aby šla ven, patříme totiž spíš k těm, kteří si soukromí váží a střeží. Trochu jsme doplnili klip o aktuální záběry a teď je už i vaše," napsala Farna, která se tak ve svých pětadvaceti stane mladou maminkou.

A strhla se doslova lavina gratulací od celebrit, které se mnohy s Farnou ani osobně nezdají. Nejvíc emocí projevila herečka Jitka Čvančarová. „Ewičko drahá! Vůbec se osobně neznáme, ale já to cítím tak silně… Musím napsat! Tolik jste mě teď dojali! Mám obrovskou radost a jen jsem vám to chtěla říct! Moc gratuluju,“ vyznala se Čvančarová. „Obrovská gratulace Ewi! Jste prostě úžasnej pár… vlastně teď už jste rodina,“ napsala třeba Zorka Hejdová. A dvojnásobná maminka Monika Absolonová taky nezůstala pozadu, když Ewě napsala:„To video i píseň je moc hezké, ale ten konec je překrásnej. Moc držím pěsti a gratuluju!!! Dojímá mě pozorovat v životě štěstí, radost a lásku. Ať je máte napořád." 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Svět zasáhla smutná zpráva: Princezna Kate má rakovinu a podstupuje chemoterapii

2. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

3. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

4. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

5. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin