Reklama
Reklama
 České celebrity 

Poznali byste ji? Přesně takhle vypadala Hanka Mašlíková před 13 lety

23. února 2019 18:28
Tak takhle vypadala modelka a moderátorka Hanka Mašlíková před pouhými 13 lety. Nevinný úsměv, něžné oči a dlouhá blond hříva. Pak ale sexy dračice s maskovanou tváří. To se hlásila do castingu k reality show Trosečník z roku 2006. „Chtěla jsem zkusit, kde jsou mé hranice. Co dokážu vydržet. Ostrovy vypadají v televizi nádherně," prozradila tehdy.

Nakonec se Mašlíková probojovala až do finále a přiznala, že jít do extrémní soutěže znovu by si příště hodně rozmyslela. „Krajní situace jsme zažívali každý den. Největší problém byl nedostatek jídla. Za celý měsíc jsme měli snad jen dvě ryby. Jinak jsme jedli převážně jen šneky. Ze své váhy 59 kilogramů, kterou mám stejnou i dnes, jsem zhubla jedenáct kilo, po příletu se mě rodiče lekli," směje se.

Aktuálně Hanka pracuje jako reportérka magazínu Sport Star. A podle prvních záběrů z natáčení je jasné, že ani téměř půlroční pauza mimo obrazovku neubrala Haně Reinders Mašlíkové nic z jejího pověstného šarmu a postavu i vzhled má stále na jedničku.

„Od malička sportuji, takže vztah ke sportu mám velmi kladný. S manželem jsme oba sportovci tělem i duší. Sport je neodmyslitelnou součástí života a pomalinku k němu povedeme i syna. V osmnácti měsících začal jezdit na ponících," směje se nová hvězda Primy. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová