Reklama
Reklama
 České celebrity 

Moderátorka Petra Svoboda si nechala upravit vlasy. Tohle jsou nové trendy celebrit

27. února 2019 16:19
Snad každá žena ví, jak za pomoci make-upu lehce zeštíhlit tvář, opticky zkrátit nos či zjemnit ostře řezané rysy. A podobně funguje i HairConturing. Za pomoci světlých a tmavých pramenů, které jsou správně namíchány, lze modelovat obličej, aby nechtěné bylo s citem potlačeno. Samozřejmě, každý tvar obličeje potřebuje trochu jiný přístup a jiné uspořádání světlých a tmavých pramenů. Velkou výhodou HairContouring oproti make-upu je, že večer spolu s odličovačem nezmizí, ale bude vaší tváři lichotit i několik týdnů!

Možná právě proto si ho oblíbily slavné krásky showbyznysu jako třeba Kim Kardashian, Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez či Selena Gomez. A ani české celebrity nezůstávají pozadu! Do Salonu YES VIP si zašla třeba půvabná moderátorka Petra Svobova a nechala své vlasy zkrášlit dle posledního trendu HairConturing za pomoci Hairdreams ROOT SHADOW.

Proč své vlasy zbytečně trápit náročným zesvětlováním, když si nový trend můžete pořídit snadno, rychle a šetrně? SALON YES VIP představuje Hairdreams ROOT SHADOW, zbrusu novou kolekci reálných vlasových pramenů, které byly speciálně navrženy právě pro HairContouring.

Prameny jsou k dispozici ve čtyřech různých délkách od 30 do 60 cm a v nejrůznějších barevných kombinací a provedení. Speciálně proškolené kadeřnice dokáží vytvořit trendy look přesně na míru potřebám každé tváře, tak aby finální výsledek byl dokonale harmonický. Vhodně zvolené pásky v podobě Quikkies či NANO během chvilky nasadí na vaše vlasy, které pak finálně upraví do požadovaného střihu. Vše bude působit naprosto přirozeně. Navíc vaše vlasy budou výrazně hustší a budete-li si přát i delší. V případě, že za nějaký čas zatoužíte po změně, necháte si pásky jednoduše sundat.

TVAR OBLIČEJE: kulatý a čtvercový CÍL: Za pomoci správně umístěných světlých a tmavých pramínků opticky tvář protáhnout, aby celkově působila štíhlejší. JAK NA TO: Tmavší barvu vlasů ponecháme kolem obličeje pro optické zeštíhlení tváře. Naopak nejsvětlejší barvu umístíme v úrovni brady a nad úrovní uší necháme krásně prolnout tmavé i světlé prameny.

TVAR OBLIČEJE: podlouhlý CÍL: Díky vhodně umístěným světlým a tmavým pramínkům bude obličej působit lehce širší a kratší. JAK NA TO: Vlasy u hlavy zůstanou tmavé, jen prameny kolem tváře zesvětlíme, aby ji opticky rozšiřovaly a zkracovaly. V horní partii hlavy se pak mísí světlé a tmavé prameny a ty nejsvětlejší tóny pokračují až ke konečkům.

TVAR OBLIČEJE: srdcovitý a trojúhelníkový CÍL: Za pomoci vhodně umístěných světlých a tmavých pramínků lze docílit optického zúžení trojúhelníkové tváře, srdcovitého čela a potlačení výrazné brady. JAK NA TO: Zjemnit a lehce rozšířit oblast kolem uší a čelisti pomohou světlé pramínky. Naopak zúžit horní partii obličeje zvládnou tmavé odstíny na temeni hlavy. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová