Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Hvězda seriálu Přátelé je ve 47 letech konečně tehotná! Jennifer Aniston ukázala bříško v bikinách.

17. června 2016 00:07
Sedmačtyřicetiletá hollywoodská herečka Jennifer Aniston momentálně tráví dovolenou na Bahamách se svým manželem Justinem Theroux.

Sympatický pár si užívá sluníčka i moře, a tak není problém prohlédnout si hereččinu postavu v bikinách. Na první pohled je jasné, že buď přibrala v oblasti břicha, nebo konečně nosí pod srdcem vytoužené dítě!

Z Jennifer se po natočení první série Přátel stala hvězda a sex symbol. Její charakteristický účes inspiroval hodně žen po celém světě. Hlavní aktérka z kultovního seriálu Přátelé Rachel se vždy chlubila štíhlou postavičkou. S její udržováním neměla problémy, protože nikdy nerodila. I když po dítěti dlouho touží, v jejím věku to už není vůbec jednoduché. Teď ale krásná herečka šokovala postavou v bikinách. Jennifer má najednou jakési větší břicho a rozhodně to nevypadá na faldíky z nezdravé stravy. Spíše to působí tak, že jde opravdu o těhotenské bříško.

O těhotenství Jennifer se opět jen spekuluje, nikdo zatím oficiálně nic nepotvrdil. K oficiálnímu potvrzení ze strany Aniston a Therouxe zřejmě dojde ale až po pátém měsíci těhotenství, kdy budou mít lékaři i nastávající rodiče jistotu, že je vše v pořádku.

Podle fotografií z Baham se ale zdá být skoro jisté, že herečka skutečně ve svých 47 letech otěhotněla! Tak snad se Jennifer konečně dočká svého prvního miminka! Držíme všechny palce!  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová