Reklama
Reklama
 České celebrity 

Jágrovo Verunka má pozoruhodné vysvětlení, které má ale jeden velký háček! Čtěte!

10. června 2016 00:50
Veronika Kopřivová má za sebou pár pěkně horkých dnů a nocí. I když asi ne tak horkých jako ty noci v Německu, kde se svlékala za peníze.

Na Jágrovu mladou přítelkyni prasklo, že její sexy zadeček mohlo vidět celé východní Německo a nějaké to euro jí mohl zastrčit za tanga každý dělník, když se mu zrovna třela o rozkrok. A to není příjemná informace. Od pondělí jsou všechna média plná jejích hambatých fotek.

Příjezd do Česka se Veronice Kopřivové opravdu nepovedl. Hned po příletu předvedla naprosto zbytečné a trapné divadýlko. Přílet Jaromíra Jágra a jeho milenky si samozřejmě nemohli nechat ujít fanoušci ani média. Zatímco hvězdný hokejista házel úsměvy na všechny strany, kadeřnice z Teplic rozjela hru na schovávanou! Přes hlavu okamžitě hodila kapucku mikiny a hrála si na velkou hvězdu.

Kdyby to byla osůbka médii neposkvrněná, jeden by se ani nedivil. Jenže tahle slečna už od raného mládí objektiv fotoaparátu doslova lovila! Začalo to už jejím finále v soutěži krásy Česká Miss 2012 a pokračovalo její dráhou rádoby modelky. To že se nestyděla ukazovat prsa a bůhví co ještě v německém stip klubu snad ani netřeba zmiňovat. Takže Veronika si tak trošku začala hrát na celebritu. Jako Jágrova holka se stala známou, a to přitom byla ještě za oceánem. Teď je díky celému skandálu ještě tak 100x vyhledávanější dívkou na internetu, než se jí kdy snilo. Akorát si to takhle asi úplně nepředstavovala. Sama dnes a denně ládovala své sociální sítě fotografiemi s hokejovým bohem, ale fotografie holého zadku asi na veřejnost tasit nechtěla. No stalo se. Ihned po jejím příletu do Čech vyplula na povrch její ostudná minulost.

Veronika si dala pár dní, aby celou kauzu vydýchala a od osudného pondělí, kdy to celé prasklo, sesmolila vyjádření, které teď visí na jejím Instagramu.

„Chtěla bych poděkovat všem, kteří mě podporují a píšou velice milé vzkazy. Hlavně vy jste důvod, proč jsem se rozhodla vyjádřit k článkům, které od pondělí plní bulvární servery."

„O práci jsem přišla ze dne na den. Firma, pro kterou jsem pracovala, mi dlužila již několikátou výplatu v řadě. Na krku dluhy, způsobené hlavně tím, že jsem důvěrovala blízkému člověku. Neměla jsem na základní věci - nájem, splátky a jídlo. To, co mě vedlo k tomu začít tancovat, rozhodně nepoužívám jako výmluvu, aby mě někdo litoval. Bylo to mé rozhodnutí. V tu chvíli "nejrychlejší a nejlepší" dočasná možnost, jak se dostat ze všech problémů, které byly noční můrou. Vždy jsem se o sebe starala sama. V týdnu jsem měla normální práci a o víkendech jezdila vydělat vetší peníze do klubu Table dance Angels jako topless tanečnice. Toto byla krajní mez. Spekulace o sexuálních službách jsou absurdní. V žádném Sex World/Eros (jak udávají média) jsem nikdy nebyla. S takovou životní situací se člověk nechce svěřovat, zejména v době kdy ji prožívá. Proto o tom vedělo jen pár blízkých lidí. Není se čím chlubit, ale je to má životní kapitola a patří do mé minulosti, proto o ní od samého začátku vědel můj aktuální přítel. Vím, kdo s informací o mé minulosti přišel za médii a já mu děkuji, ten člověk mi na jednu stranu prokázal velkou laskavost - nemusím se obávat dne, kdy záležitost "praskne."

Minimálně zvláštní ovšem je, že v době, kdy Verunka neměla co do pusy, na svém Instagramu tapetovala profil vysmátýma fotkama ze všech koutů světa. Fotky z různých míst, které Kopřivová v těžkých chvílích, kdy se pracně vysekávala z dluhů svlékáním ve strip baru, navštívila, najdete v galerii.

Možná by si měla kadeřnice z Teplic uvědomit, že trocha pokory a umírněnějšího chování by jí do budoucna neškodilo. Mít po pár týdnech vztahu s hvězdou, když sama nikdy nic nedokázala, nosánek nahoru, se prostě nevyplácí. A právě proto teď Veronika pyká. Za svoji povýšenost a aroganci, kterou v posledních týdnech předváděla na všech sociálních sítích. I když podle slov Veroniky, je za to vlastně ráda. Takže je teď maximálně spokojená a celá takhle pohádka o české Pretty Woman má šťastný konec. A ta špína, která se kolem Veroniky točí, a která začala někde u tyče v Německu, už snad nebude zaplavovat všechna česká média...  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová