Reklama
Reklama
 České celebrity 

Přítelkyně Jágra se snaží, napravit si reputaci. Chcete recept na sladké knedlíky, které Jardovi doma vaří? Tady je!

15. června 2016 03:13
Veronice Kopřivové se podařilo klofnout jednoho z nejžádanějších Čechů a zároveň jednoho z nejbohatších českých sportovců. Na podzim se Veronika Kopřivová vydala na Miami, kam údajně jela studovat angličtinu, ale nakonec začala místo angličtiny tak trochu studovat samotného Jardu Jágra.

Všechno vypadalo jako pohádka, až do té doby, než se Jarda s Veronikou vrátili do Čech. Ihned po příletu na křehkou blondýnku prasklo, že spíš než něžná éterická bytost, je pěkná dračice s nechvalnou minulostí. Její nahé fotky ze strip baru obletěly internet a pětadvacetiletá kadeřnice z Teplic má z ostudy kabát, který ji bude asi ještě chvíli hřát.

Veronika ale nelení a snaží se rychle zvrátit situaci! Chce se ukázat v trošku jiném světle než v tom z nočních podniků. Předvedla, že umí vařit a rovnou svým fanouškům dopřála i recept na sladké bezlepkové knedlíky, které v neděli nachystala pro svého milovaného sportovce.

Veronika k fotce s lahodně vypadající dobrotou napsala i recept. I když trošku nepřesný, ovšem slíbila, že se příště polepší! "Já bohužel nemám přesný recept. Dávám vajíčka, máslo, mléko, bezl.mouku, měkký tvaroh. Vypracuji těsto, plním ovocem, vařím ve vroucí vodě cca 6min. Po vyndání z hrnce je propíchám. Dochucuji dle chuti, my máme nejraději - tvrdý tvaroh, skoř.cukr, máslo, pacholík (bobík), v malém hrnci ještě většinou povařím pokrájené jahody s trochou medu a pak polívám. Pro ty, co potřebují přesný recept, tak až je budu znova dělat, dám si pozor a vše zapíšu."

Verča asi ví, jak na to. Podle fotek z německého striptýzového klubu si bude umět poradit v ložnici a podle fotek ovocných knedlíků se umí otáčet i v kuchyni! A o to tady asi kráčí... 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová