Reklama
Reklama
 Večírky 

Herečka Anna Linhartová Kameníková se po dlouhé době ukázala s manželem

22. listopadu 2018 15:44
Anna Kameníková se po dlouhé době objevila na veřejnosti se svým manželem Janem Kameníkem, kterého si vzala loni v létě ve svých třiadvaceti. Svatba to byla utajená a pro mnohé také šokující.

Mladá herečka se letos podílela na vzniku charitativního kalendáře Proměny a přišla ho osobně pokřtít. Ester Geielsrová, David Kraus a další známé tváře si tento okamžika také nenechaly ujít. Hvězdní hosté byli zároveň aktéry proměn zvěčněných v dosavadních deseti vydáních oblíbeného kalendáře. Křest tradičně provázela dražba jednotlivých fotografií, jejíž výtěžek, stejně jako peníze z prodeje kalendářů, směřuje na podporu projektů Nadace Archa Chantal. Zdatným průvodcem napínavou dražbou byl David Kraus, nejvyšší částku 100.000 Kč z celkových 462.000 Kč na konto Nadace Archa Chantal přinesla proměna Chantal Poullain za Cruellu De Vil.

Na stránky jubilejního desátého kalendáře Proměny 2019 vstoupili Chantal Poullain, Vica Kerekeš, Anna Polívková, Barbora Poláková, Ester Gaislerová, Jan Cina, Vanda Hybnerová, Anna Kameníková, David Kraus, Kovy, Berenika Kohoutová a Josef Trojan. Co měsíc to legendární filmová nebo reálná postava či světoznámé umělecké dílo. Mona Lisa, princezna Diana, Willy Wonka, Salvador Dali, Strýček Fester, Rebelka, Pepek námořník, Legolas…. Proměny jsou skutečně dokonalé a precizní v každém detailu, takže zážitkem je už samotné listování kalendářem a tipování „kdo je kdo“.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová