Reklama
Reklama
 Sexy 

Je singl nebo ne? Krásná Oleksandra je tajemná jako hrad v Karpatech

12. září 2018 14:55
V poslední době je jí všude plno. Krásná brunetka původem z ukrajinského Doněcku, která však už tři roky žije a studuje v Praze, je pěkné torpédo. Nebo je všechno jinak? Oleksandra Mykoliuk by se klidně mohla zařadit mezi největší lamačky mužských srdcí. Říká se ,že zatím nemá přítele a že je vlastně andílek? Saša bydí v Praze se svou kamarádkou/známou fotografkou/,že by v tom bylo něco jiného?Ale to je jen spekulace.

Pánové, co na ni říkáte? Dokonalá postavička, velké...oči a když s ní mluvíte, rozhodně nemáte pocit, že byste se museli omezovat jen na témata plastik, kosmetiky nebo nejnovějších módních trendů. Zkrátka tahle brunetka je nejen sexy, ale má i něco v hlavě, což je vražedná kombinace. Nezdálo se nám tedy, že by byla pořád singl. „Já ale přeci nic takového neřekla,“ smála se Oleksandra. Ha, takže je to jasné, má přítele! „Počkejte, ale to jste řekli jen vy, ani to jsem přeci neřekla,“ dostala nás do úzkých.

"Nechte to být, já se o soukromí strašně nerada bavím. Třeba vám to jednou povím,“ mrkla na nás významně. Takže pánové, zatím máte asi smůlu. Na druhou stranu, kdo ví, třeba si jen ráda hraje? A na pozvání na rande ještě nikdy nikdo neumřel. Takže to prostě zkuste a uvidíte, co se stane.Třeba se objeví nějaký přítel na scéně. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová