Reklama
Reklama
 Sexy 

Tahle misska bude pracovat pro Pradu a Gucci

20. července 2018 19:11
Nová druhá nejkrásnější dívka Česka Jana Šišková jen měsíc po svém triumfu v soutěži krásy boduje. Získala roční modelingový kontrakt v Portugalsku za více jak milión korun.

Jana zabodovala na castingu celosvětového internetového módního domu, který spolupracuje s nejvýznamnějšími světovými značkami jak je Valentino, Prada, Gucci nebo Saint Laurent, . "Je to pro mě obrovský úspěch a velká čest, pracovat pro tak velkého klienta," září modelka, která práci získala díky castingu, kterého se účastnily dívky z celého světa. "Má agentura Pure model management mě krátce po domácí soutěži poslala na casting do Budapešti, po kterém klient kontaktoval mého agenta, že mě chce co nejdříve na pětidenní zkušební test do portugalského Porta. Po něm se měli rozhodnout o ročním kontraktu," říká Šišková.

Krásná zrzka zaujala. "Včera mě kontaktovala má agentura, že mě klient potvrdil. Jsem velmi šťastná, že se sem budu moci vracet a některé z pracovních cest budu dokonce absolvovat společně s Andreou Bezděkovou, která už v Portu dvakrát fotila," dodala druhá nejkrásnější dívka Česka.

Jana Šišková totiž není v modelingu nováčkem. Před soutěží krásy jako modelka pracovala v zahraničí dva roky. "Ve dvaceti jsem odletěla na tři měsíce do Bangkoku. Pracovala jsem v Miláně, Paříži, Istanbulu," prozrazuje třiadvacetiletá kráska.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová