Reklama
Reklama
 Sexy 

Navždy zdraví a mladí díky infuzi na míru

16. srpna 2019 07:07
Cítíte se unavení, vyčerpaní, máte občas problém s pamětí či s bolestí svalů, kloubů a páteře? Čas zkrátka nezastavíme. Zatímco před pár lety jsme doslova sršeli energií a nechápali starší kolegy, proč si neustále na něco stěžují, pomalu ale jistě jim začínáme rozumět. Skvělá zpráva však je, že dnes máme možnost s tím něco udělat!

Stárnout začínáme v podstatě už kolem třiceti, kdy začíná klesat počet určitých hormonů. Kolem čtyřicítky se projeví snížení našich výkonnostních rezerv, snižuje se psychická i fyzická výdrž. Nejvýraznějším mezníkem je období mezi 45 a 50 lety. Jenže právě v tomto věku jsme obvykle na vrcholu své pracovní kariéry, kterou často doprovází výchova teprve malých dětí, neboť rodičovství se dnes odkládá na pozdější věk. Je tedy logické, že nám dochází energie a potřebujeme ji nějak doplnit. Co dělat, když ani třetí šálek kávy nezabírá a deficit denní energie násobí nekvalitní noční spánek?

Klinika YES VISAGE nabízí unikátní komplexního vyšetření pod odborným dohledem špičkových lékařů, na jehož základě můžete zjistit svůj skutečný biologický věk, a sestaví vám ozdravný program na míru.

Zpomalte stárnutí a předcházejte civilizační chorobám Náplň a rozsah léčebně preventivní péče v jednotlivých typech manažerských a anti-agingových programů, které jsou zaměřené na prevenci civilizačních chorob a stárnutí, jsou dány stupněm zátěže, délkou a intenzitou stresu, existujícími chorobami i životosprávou. To vše totiž souvisí s teoriemi stárnutí. Všeobecně uznávaná radikálová teorie říká, že při jakékoliv zátěžové situaci vytvoříme určité množství reaktivních forem kyslíku, které jsou škodlivé a poškozují naše zdraví. Záleží tedy na tom, kolik těchto reaktivních forem během života vytvoříme a jakou proti nim máme obranu. Vlastní obranyschopnost jsme zdědili a je-li nízká, dochází k poškození, které urychluje stařecké a degenerativní změny. Pokud se chceme dožít vysokého věku, musíme se snažit vytvořit co nejméně radikálů a zároveň se proti nim úspěšně bránit. K tomu nám skvěle poslouží antioxidační enzymy, které vychytávají volné radikály. Čím jsou aktivnější, tím pomaleji stárneme.

Zatáhněte za brzdu včas! Na začátku programu se podrobíte vstupnímu diagnostickému procesu. Důraz se klade především na specifická laboratorní vyšetření, která vycházejí z posledních poznatků medicíny proti stárnutí, tzv. AA medicíny, a mají prognostický význam. Z lékařského hlediska je optimální absolvovat manažerský nebo anti-agingový program ve věku 35 let, a to i v případě, že člověk nemá zjevné zdravotní potíže. Komplexní vyšetření a následný program jsou však indikovány vždy, cítí-li se člověk více unaven, klesá-li jeho psychická a fyzická výkonnost, ztrácí-li chuť k životu a na sex, zhoršují-li se jeho smyslové funkce, prostorová představivost apod. Závěrem diagnostického procesu je individuální návrh na kompenzační léčbu nebo revitalizační program. Následně pak absolvujete infuzní léčbu, která dokáže snížit biologický věk, zpomalit projevy stárnutí, snížit psychickou a fyzickou únavu a, zvýšit výkonnost, ale i smyslové funkce.

Klinika YES VISAGE pro své klienty nabízí infuzní terapie v na míru sestavených programech, které jsou zaměřené například na regeneraci a zpomalení stárnutí organismu, nedostatek vitamínů, léčbu bolesti páteře, hydrataci a mineralizaci organismu, jaterní regeneraci, okysličení organismu, kognitivní deficit (problémy s pamětí), tinnitus (pískání v uších), rozšíření cév a další. Všechny programy určí lékař na základě vstupního vyšetření, přičemž některé infúze vyžadují krátkodobou hospitalizaci klienta, či jeho sledování během samotné infúze. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová