Reklama
Reklama
 České celebrity 

Kateřině Sokolové místo bohatého ženicha dělají společnost rodiče

19. dubna 2019 09:06
Do léta měla být modelka Kateřina Sokolová vdanou paní. Už loni ji bohatý podnikatel Pavel Kyllar požádal o ruku. Jenomže nakonec se žádná svatba konat nebude. Mezi Sokolovou a jejím snoubencem, se kterým se ve společnosti ale nikdy moc neobjevovala, došlo místo plánování veselky k rozchodu.

A tak se Sokolová na vernisáži výstavy Co nám zrcadlí autismus objevila v doprovodu svých rodičů. Problematice autismu se totiž společně věnují už dlouho, Kateřinin bratr Radovan je sám autistický, a tak Sokolová před lety založila nadační fond AutTalk.

Výstava portrétních fotografií Matěje Derecka Harda Co nám zrcadlí autismus zachycuje děti a dospělé na spektru autismu a jejich záliby. Osobní účastí na vernisáži výstavy Co nám zrcadlí autismus Atypickou kampaň AutTalku podpořili například Beata Rajská, Zuzana Stráská, Ester Berdych Sátorová, Tomáš Ujfaluši nebo Kristýna Schicková.

„Mám velkou radost, že má Atypická kampaň úspěch a že se nám díky ní daří více přiblížit veřejnosti svět autistů a přinést zamyšlení nad tím, co nám zrcadlí autismus. Kampaň by se nám nepodařilo zrealizovat bez významné pomoci našich partnerů, kterým tímto moc děkuji za jejich podporu a účast na kampani. Taky děkuji všem, kteří se na kampani podíleli, včetně fotografa Matěje Derecka Harda, jenž nám nafotil fotky pro výstavu bez nároku na honorář, a taktéž moderátorce vernisáže Naomi Adachi,” řekla Kateřina Sokolová. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová