Reklama
Reklama
 České celebrity 

Kamila Nývltová má novou lásku a je to vážné!

18. dubna 2019 09:55
Na začátku kalendářního roku se zpěvačka Kamila Nývltová do médií chvástala tím, že zásadně nemá žádná předsevzetí do nového roku, ale ejhle, přece jen jedno měla a nechala si ho pro sebe. Možná proto, že měla strach, jestli ho vůbec bude schopná splnit. Dala si totiž opravdu velké předsevzetí, zúčastnit se akce Sportisimo Prague Half Marathon 2019. Ale pozor, ne jako divák, ale jako samotný běžec, který uběhne svůj první půlmaraton.

Na otázku „Kamilo, vy jste skončila se zpěvem?“ se Kamila rozesmála a odpověděla: „Možná…“ Čímž nás tedy dost šokovala. To by totiž milovníci muzikálových rolí a příznivci kantilénových písní přišli o skvělé Kamiliny pěvecké výkony. Uklidnil nás až výrok, že běh je jen její nová velká láska! „Co se týká sportu, je to moje vášeň. Pravidelněji běhám asi 3 roky zpátky, čím víc běhám, tím víc to miluji. A teď přišel čas, kdy jsem sama sobě chtěla dokázat, že bych to mohla zúročit a zdolat další metu, půlmaraton.“ A nezůstalo jen u slov, Kamila oslovila trenérku Markétu Baginskou a dle jejího sestaveného plánu začala každý den trénovat.

„Někdy to bylo moc fajn, jindy to byla pěkná makačka a někdy jsem s tím fakt chtěla seknout. Obzvlášť když bylo ošklivé počasí nebo jsem byla hodně unavená, ale pak jsem si řekla, „jdu a makám!“. Je zajímavé, že když se člověk sám sobě vymlouvá, že něco nejde, ale pak to přesto zkusí a dokáže tu nechuť překonat, tak na konci je to neuvěřitelně krásný pocit. A to je to, co mě asi na tom nejvíc nabijí. Taťka říká, že kdybych prý nezpívala, určitě bych byla sportovec na plný úvazek,“ dodala se smíchem Kamila.

„Večer před samotným půlmaratonem jsem byla šíleně nervózní, jestli to dám, vždyť jsem takovou vzdálenost ještě nikdy neuběhla. Ale je to hodně o hlavě, takže jsem se snažila koncentrovat. Dala jsem si cíl, že bych chtěla trasu zaběhnout pod 2 hodiny a 10 minut a nakonec jsem to zaběhla za 1 hodinu a 57 minut!,“ prozradila hrdě Kamila a dodala: „Nejvíc mě podporoval můj přítel, který celou dobu fandil a čekal v cíli! Byl na mě neskutečně pyšný a vše to se mnou prožíval včetně mých šílených nálad, které jsem měla, když jsem byla ve stresu.“ Zpěvačka měla po tak náročném výkonu vše dokonale naplánované a za necelých 13 hodin po akci už seděla v letadle i se svoji rodinou a přáteli a mířila na dovolenou do egyptské destinace Marsa Alam. Ale kdybyste si náhodou mysleli, že tam Kamila leží na pláži a jen se sluní, byli byste na omylu. Denně navštěvovala posilovnu a ranní běh již v 7 hod ráno byl také na denním pořádku.

Na dovolené se Kamila také připravovala na koncert ke svým 30. narozeninám a zároveň k výročí 10 let na české hudební scéně. Koncert proběhne 19. června ve Strašnickém divadle v Praze.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová