Reklama
Reklama
 České celebrity 

Hvězda seriálu Most Zdeněk Godla by teď chtěl do muzikálu

11. února 2019 17:46
Zdeněk Godla je bezesporu díky seriálu Most nejslavnějším romským hercem. Slavným se stal doslova přes noc a Jan Kraus nemohl jinak, než si Godlu pozvat do své talk show.

V mládí si totiž Godla odseděl více než pět let ve vězení. „Už dvacet let se držím a žiju spořádaně," tvrdí nyní Godla s úsměvem a dodává, že do vězení by se už vrátit nechtěl. „Tehdy mi bylo osmnáct a byla to takříkajíc mladická nerozvážnost."

Jeho současné herecké úspěchy mu jeho okolí ze srdce přeje. „Fandí mi celý Chomutov a sem do divadla mě přišla podpořit i moje manželka," říká herec. „Ona mě teda podporovala a živila vždycky. Když zrovna nemám práci a jsem doma, tak pořád něco opravuju, vylepšuju nebo vyrábím, jsem takový domácí kutil. Rád pracuju rukama. Pracoval jsem i u zedníků, dělali jsme bytový jádra, moc rád taky dělám okrasný zahrady." prozradil Zdeněk.

Některým lidem z romské komunity se ale jeho role vůbec nelíbí a prý mu vyčítají, že se zaprodal. „Například to, že se tam nechávám urážet," vysvětluje herec, který už dostává nabídky na další role, aktuálně od režiséra Petra Václava. „U Petra se nemusím rozmýšlet. On mě tady do toho všeho dostal, s ním jsem kdysi začínal. Poznali jsme se úplně náhodou v Chomutově, kde probíhal casting a já jsem tam šel zrovna odevzdat lopaty, protože jsem předtím sbíral bordel na náměstí," vypráví za bouřlivého smíchu publika Zdeněk, jemuž jeho hostitel podsune myšlenku, že kdyby začal ještě zpívat, mohl by účinkovat i v muzikálech. „To by ale musely být romské muzikály," oponuje s úsměvem, „já totiž umím zpívat jen romsky." Nicméně připouští, že kdyby dostal nabídku na muzikál, zkusil by to, protože se ničeho nebojí. „Já se bojím jen manželky!" Ta s ním prý nemá úplně jednoduchý život, protože jí podle svých slov nedá pokoj... „Tím myslím manželské povinnosti," doplňuje na vysvětlenou. „Do hospody jsem občas taky zašel, ale teď už moc ne, protože u nás na sídlišti se může do hospody jen s klubovou kartou, a do města je to moc daleko. Tak si kupuju pivo domů." 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová