Reklama
Reklama
 České celebrity 

Adéla míří stále výš! Klip plný hvězd představí již brzy!

15. prosince 2018 13:05
Zpěvačka Adéla (17) natočila nový klip k písni „Nech to bejt“ píseň i klip budou oficiálně uvedeny v lednu příštího roku a že se máte na co těšit, je patrné už jen z fotografií.

„Chtěla jsem klip, který bude moderní, nadčasový a moji fanoušci tam uvidí i další zajímavé tváře jako je Míša (známá influencerka pod nickem BeHa) nebo tanečníci ze známého tanečního studia, jehož tanečníci vystupovali také v rámci Tvoje tvář má známý hlas”“ prozradila Adéla. Dalo by se říct, že vzhledem k hereckým tvářím je klip také multikulturní. Kromě jiného Adéla se v tomto klipu také velmi odvázala, část záběrů byla natáčena ve vaně plné mléka. „Koupat se ve vaně plné mléka? Čekala jsem, že to bude i příjemný zážitek, už možná jen proto, že tyto koupele milovala Kleopatra, nicméně musím říct, že ten, kdo to vyzkoušel bude se mnou souhlasit, že to opravdu není nic moc příjemného a osobně dávám přednost běžné koupelové pěně“ směje se Adéla.

A co nového Adéla příští rok chystá? „S mým týmem jsme nyní v prosinci navázali spolupráci s Warner Music, můžete se tak těšit na zajímavé projekty, které pro Vás příští rok chystáme“ doplnila Adéla. Je vidět, že Adéla se posouvá stále výš a my jí přejeme, aby hvězdné sny které má, byly splněné.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová