Reklama
Reklama
 České celebrity 

Krásná Simona Krainová opět září. Jak to dělá?

14. prosince 2018 14:46
Modelku Simonu Krainovou jsme zastihli na večírku luxusní kosmetiky LA MER, kterou používá a je její mnoholetou ambasadorkou. Vypadala opět báječně a úsměvy rozdávala na všechny strany. Co stojí za její skvělou náladou?

Předvánoční čas je pro mnohé ve znamení předvánočního stresu a nákupu dárku. „Dárky nakupuji průběžně, nemám ráda nákupní šílenství a celkový vánoční stres. Občas mě něco zaujme na internetu, tak to rovnou objednám, nechávám to většinou na náhodě, cíleně nakupuji jen klukům podle dopisu Ježíškovi,“ prozrazuje recept na vánoční pohodu Simona Krainová.

Simonin recept na krásu už není žádným tajemstvím. Je známo, že každý den si poctivě připravuje svůj kolagenový nápoj Masterpiece a o pleť pečuje krémy značky La Mer. Tato kosmetika omlazuje a rozjasňuje pleť. Legendární Créme de la Mer má jedinečnou schopnost transformovat pokožku. Za krátkou dobu zlepší její pevnost a drobné linie, vrásky a póry v pleti se stanou téměř neviditelnými. Obnovuje a omlazuje dokonce i ty nejsušší typy pleti. Díky Miracle Broth™, látce, která je zdrojem síly transformace, je pokožka zahalena vlhkostí, hebká a znovu rozzářená.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová