Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Kate a Meghan se nesnáší. Je z toho stěhování

30. listopadu 2018 16:32
Oznámení faktu, že se princ Harry a jeho manželka Meghan Markle po novém roce vystěhují z Kensingtonského paláce do chaty na panství Windsor, vyplavilo na povrh detaily, které byly dosud zkryty a jež doopravdy stojí za chystaným stěhováním.

Meghan a Kate si totiž nepadly vůbec do oka, i když obě udělaly maximum, aby spolu vycházely. Jenomže každá je úplně jiná a cestu k sobě zkrátka nenašly. Kate Middleton pochází z tradiční britské rodiny a své role v královské rodině se ujala dokonale. Je rezervovaná, dává si pozor, aby neudělala nic špatně a spousta Britů ji za to také miluje. Je pro ně téměř dokonalá. Na druhé straně Meghan je nejen Američanka, ale především herečka, tedy tak trochu bohém, který si na regule královského dvora zvyká jen těžko a přijímá je s velkou nevolí.

Není už žádným tajemstvím, že se kvůli svým manželkám začali hádat i samotní princové. William se pochopitelně postavil za svou ženu a Meghan nebere příliš vážně. Harry zase stojí za svou ženou Meghan, která si tak díky němu vydupe skoro vše, co jí přijde na mysl. Není také žádným tajemstvím, že se to kolem ní množí výpověďmi personálu, jako na běžícím páse. Meghan je prý panovačná a neustále vyžaduje pozornost.

Britšťí královšťí korespondenti nyní čekají, jak se oba páry zachovají o Vánocích. Právě nadcházející svátky podle nich ukáží, jak vážné rozbroje uvnitř královské rodiny doopravdy jsou. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová