Reklama
Reklama
 České celebrity 

Neuvěříte, čím se živí Vlaďka Erbová v Brně?

28. listopadu 2018 14:23
Slavné dny v modelingu i v podnikání jsou zjevně dávno pryč. Dnes je Vlaďka Erbová, kvůli které její ex Tomáš Řepka dostal 300 hodin veřejných prací a jeho současná partnerka Kateřina Kristelová dokonce podmínku, především matkou a partnerkou.

Kauza s falešnými pornoinzeráty už je pro Erbovou snad definitivně uzavřena. Naštěstí tato událost nikterat nenarušila její idylický vztah, který prožívá s hokejistou Michalem Gulašim, se kterým už třetím rokem žije v Brně. A právě tam taky chodí Erbová do práce. "Vrátila jsem se ke své dlouholeté profesi a pracuji v Brně druhým rokem jako manikérka. Je to pro mě práce, kterou si můžu naplánovat v režimu dětí i svého partnera. Je to práce, která mě baví a kterou dělám už asi sedmnáctý rok. Mám velmi pestrou klientelu různého věku a různých povolání. A musím říct, že je to opravdu správná parta ženských, na které se vždycky těším, každá má navíc nějaký příběh. " prozradila Erbová v rozhovoru pro Luxury Prague Life.

A možná se Erbová zase stane vdanou paní. "Dnes je to tak, že náš vztah považuji za pevnější a, řekněme, vážnější než na jeho začátku. Shodli jsme se, že jsme možná už vyzrálí k tomu říct si „ano“. Protože já jsem ve své podstatě u svých minulých vztahů měla do dvou let děti, třetí rok jsem byla vdaná a pak už jsem se zase rozvedla. Třeba by obrácený způsob mohl být ten správný." dodala Erbová. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová