Reklama
Reklama
 České celebrity 

Simona Krainová přivítá příští víkend všechny holky ve Žlutých lázních

19. července 2018 20:33
Simona Krainová, Mikolas Josef, Emma Drobná a samozřejmě Yemi A.D. Nejen tyto osobnosti přivítají návštěvníky 3. ročníku městského interaktivního festivalu Ynspirology, který proběhne o víkendu 28. – 29. 7. 2018 v oáze Žlutých lázní a opět nabídne více jak 30 interaktivních stanovišť, atrakcí, tvůrčích workshopů a nabitý hudební program.

Sekci FIT povede mistr parkouru a hvězda youtube Tary, v zóně GIRLS přivítá hosty Simona Krainová s pestrým programem diskuzí, či stylingových workshopů, DIGI zóna bude představovat gamezone a novinky ze světa virtuální a augmentované reality youtuberem MenTem. Poslední čtvrtá sekce SPIRIT se zaměří na artové workshopy a debaty s inspirátory a provede jí duchovní otec projektu, kreativní producent a choreograf Yemi A.D. Nebudou chybět ani už tradiční účastníci jako youtuber Zachy nebo tanečnice a choreografka Angeé.

Na hlavní stage se návštěvníci mohou těšit na exkluzivní vystoupení Mikolase Josefa, který zde pro české publikum odehraje první koncert od chvíle, kdy jako reprezentant Česka zabodoval v soutěži Eurovision Song Contest 2018. Mezi dalšími účinkujícími se objeví vítězka Superstar Emma Drobná, skupina Slza, Kapitán Demo, Paulie Garand a mnozí další.

„Letos slavíme s Ynspirology třetí narozeniny a máme radost, že jsme se zase o kus posunuli. Teda nejen k vodě, ale taky v programu. Kromě zábavné části máme letos ve Spirit zóně speciální Ynspy DNA stan, kde budou probíhat debaty skvělých speakerů. Velkým tématem je například voda, znečištění plasty, zero waste, postavení kariéry v životě žen, či rasismus počesku. Můj workshop bude o tom jak si postavit osobní brand. Jinak se těším na Aquazorbing, outdoor tělocvičnu, či virtuální hru Beat Saber, od které jsem se při zkoušce nemohl odtrhnout,“ říká zakladatel festivalu Yemi A.D.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová