Reklama
Reklama
 České celebrity 

Martha Issová je po porodu zase jako proutek

01. května 2018 17:28
Herečka Martha Issová sice druhou dceru Emilku porodila teprve začátkem března, po šestinedělí se ale už objevila na veřejnosti. Její partner, režisér David Ondříček totiž představil svůj nový film Dukla 61, ve kterém Martha také hraje. Všechny ale spíš zajímalo, jak jen to ta Issová dělá, že je jen takovou chvíli po porodu zase jako proutek.

Herečka přiznala, že sama nezná recept. Má prý asi štěstí, že těhotenská kila jdou sama dolů a navíc obě dcery, pětiletá Františka i novorozená Emilka jsou tak hodné, že svoji maminku nechají i v klidu vyspat.

Kromě filmu Dukla 61 ale nemá Issová v plánu žádnou další filmovou práci. Navíc tento film, který vypráví o důlní katastrofě, jež otřásla Československem, ji psychicky dost vyčerpal. „Přiznám se, že než jsem přečetla scénář k Dukle 61, neměla jsem o té tragédii ani tušení,“ říká představitelka hlavní ženské role Martha Issová a pokračuje: „Pro mne je na tom silné, že je to příběh lidí, kteří skutečně žili a zemřeli kvůli lidskému selhání, navíc se o tom ještě nijak moc nemluvilo a tak mám pocit, že naším filmem můžeme přinést klid jejich duším i srdcím těch, kteří tu po nich zůstali.“ prozradila herečka. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová